Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega kože in nohtovKozmetična ogledalaOkroglo ročno ogledalo ročno ogledalo ročno ogledalo za ličenje ročno ogledalo frizersko ogledalo kozmetično ogledalo ogledalo za ličenje z ročajem potovalni domači salon retro ročno ogledal

Okroglo ročno ogledalo ročno ogledalo ročno ogledalo za ličenje ročno ogledalo frizersko ogledalo kozmetično ogledalo ogledalo za ličenje z ročajem potovalni domači salon retro ročno ogledal

ID: 21127197
-39 % Novo
40,37 €
24,44 €
Prihranek  15,93 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Material: staro ročno ogledalo je izdelano iz visokokakovostne plastike, robustno in ga ni enostavno deformirati ali zlomiti; Naše starinsko ogledalo z ročajem je jasno jasno in bo odsevalo vašega lastnega čudovitega pomočnika v življenju.

Kompaktna velikost: kompakten in lahek, enostaven za prenašanje s seboj, ročaj je udoben in enostaven za držanje. Ko greste ven ali potujete na počitnice, lahko naše ročno ogledalo pospravite v svojo torbico ali nahrbtnik za enostavno prenašanje, kjer lahko kadar koli in kjer koli preverite podrobnosti ličil.

Retro Exquisite: ima reliefni vzorec in retro srebrno obliko. , ki je privlačen in klasičen, daje ljudem eleganten in razkošen občutek, zaradi česar je uporabnik bolj pedigre.

ŠIROKA UPORABA: Naše izvrstno retro ročno ogledalo za ličenje lahko uporabite pri nanašanju ličil, oblikovanju las, nega obraza, vsakodnevna osebna nega kože ali obešanje v sobi kot dekoracija, primerno za dom, pisarno, potovanja in še več!

IZKLJUČNO DARILO: Kozmetično ogledalo je oblikovano z okrasnimi vzorci, retro slog pa daje občutek elegance in razkošja. Izvrstno ročno ogledalo je lahko primerno za dekliško valentinovo, zahvalni dan, rojstne dneve itd.

Tehnične podrobnosti
Funkcije ogledala
3x povečava
Vrsta ogledala
kozmetično
Cached: Wed, 01 May 2024 04:04:51 GMT