Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamerePriborOkvir ohišja Telesin za Insta360 GO 2 (IS-CFR-001) črn

Okvir ohišja Telesin za Insta360 GO 2 (IS-CFR-001) črn

ID: 20605380
16,43 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Okvir ohišja Telesin za Insta360 GO 2 (IS-CFR-001) črn

 

Okvir ohišja Telelesin IS-CFR-001 za kamero Insta360 Go2

Zavarujte svojo športno kamero Insta360 Go2 in pridobite možnost ustvarjanja še bolj zanimivih posnetkov. Telesino ohišje, ki ga je enostavno namestiti, je izjemno vzdržljivo in zagotavlja vaši napravi učinkovito zaščito pred poškodbami. Omogoča vam snemanje iz različnih perspektiv in je združljiv z dodatki, kot so zapestni paščki ali palice za selfije. Lahek in priročen - vedno ga lahko nosite s seboj.

Zanesljiva zaščita

Okvir ohišja je izdelan iz trpežnega ABS-a in PC-ja, tako da lahko vašemu fotoaparatu zagotovi odpornost na udarce in različne vrste poškodb. Tudi padec z majhne višine ga ne bo prestrašil! Izdelek je tudi popolnoma usklajen z Insta360 Go2, zaradi česar zagotavlja neprimerljivo stabilnost.

Snemajte iz katerega koli kota

Priloženi nosilec omogoča snemanje iz različnih kotov. Nanj namestite svojo ohišje kamero in pridobite novo perspektivo! Postavite napravo tako, kot želite, in ustvarite osupljiv posnetek, ki je povsem v skladu z vašo vizijo. Skoraj nič vas ne omejuje!

Veliko možnosti uporabe

Okvir je lahek kot peresce in dovolj kompakten, da ga imate vedno pri roki – zlahka ga pospravite v nahrbtnik, torbico ali celo žep. Priložen je tudi univerzalni adapter, ki vam omogoča namestitev na vse vrste dodatnih dodatkov. Pritrdite kamero na zapestni trak, palico za selfije ali celo motoristično čelado in ustvarite spektakularne posnetke iz edinstvene perspektive.

Brezplačna namestitev

Izdelek je neverjetno enostaven in hiter za namestitev. Preprosto potisnite napravo vanj in nato zaprite majhno zaponko ob strani. Za odstranitev kamere iz okvirja ohišja vam sploh ni treba odstraniti vijaka in adapterja! To je izjemno priročna rešitev, ki vam bo prihranila čas.

2 barvi na izbiro

Etui ne samo, da se popolnoma prilega kameri Insta360 Go2 in ji zagotavlja neprimerljivo zaščito, temveč se z njo ujema tudi estetsko. Izdelek je na voljo v 2 klasičnih barvnih možnostih - beli in črni. Oba izgledata izjemno elegantno in moderno, zaradi česar odlično dopolnjujeta vašo napravo.

V škatli

  • Okvir ohišja športne kamere Insta360 Go2
  • Mobilna baza
  • Zaklepni vijak
Znamka Telesin
Model IS-CFR-001
barva Črna
Material ABS + PC + 306 nerjaveče jeklo
Utež 11,9 g
Dimenzije 29,6 x 18 x 75,8 mm
Cached: Tue, 30 Apr 2024 06:28:29 GMT