VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOmarice za TV in AVvidaXL Stojalo za TV iz trdnega predelanega lesa

vidaXL Stojalo za TV iz trdnega predelanega lesa

ID: 20621253
144,62 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 153.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To edinstveno stojalo za TV je sestavljeno iz dveh delov, ki se ju lahko postavi v različne položaje. Izdelana je iz trdnega predelanega lesa, oddaja pa starinski šarm, ki bo poskrbel, da bo to značilen dodatek za vaš bivalni prostor..

 

To edinstveno leseno stojalo za TV je sestavljeno iz dveh delov, ki ju lahko postavite na različne načine. Oddaja starinski šarm, zato se bo odlično podalo v vaše bivalne prostore. TV stojalo se lahko uporablja tudi kot nizka omarica, kredenca ali klubska mizica.

Stojalo za TV je ročno izdelano iz trdnega predelanega lesa, ki je stabilen, trpežen in čudovit. Ima značilnosti različnih vrst lesa, kot so tikovina, mangov les, akacijev les itd. Vsak korak v postopku izdelave je izveden z izjemno previdnostjo, ne glede na to, ali gre za brušenje ali lakiranje. Ročna izdelava in čudoviti vzorci lesa zagotavljajo, da je vsak kos pohištva edinstven in malo drugačen od ostalih. Ta 2-nadstropna omarica za TV ponuja tudi dovolj prostora za shranjevanje multimedijskih naprav, nosilcev in drugih stvari, ki jih potrebujete pri roki. Zgornji del stojala za TV se lahko odstrani ali postavi na različne načine, da bo stojalo širše ali ožje.

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa razlikujejo, zato je vsako naše TV stojalo edinstveno. Dobava je naključna, kar zagotavlja ekskluzivnost in individualnost vašega izdelka.

  • Material: Trden predelan les + kovane železne noge
  • Dimenzije (zgornji del): 115 x 30 x 40 cm (D x Š x V)
  • Dimenzije (spodnji del): 115 x 30 x 19 cm (D x Š x V)
  • Odstranljivi, prilagodljivi zgornji del
  • Brušeno in lakirano
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Širina [cm]
115
Višina [cm]
40
Cached: Sat, 27 Apr 2024 01:57:23 GMT