VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciOrico 4v1 Adapter Hub 4x USB 3.0 + kabel USB 3.0 (100 cm)

Orico 4v1 Adapter Hub 4x USB 3.0 + kabel USB 3.0 (100 cm)

ID: 20776937
26,65 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 28.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Orico 4v1 Adapter Hub 4x USB 3.0 + kabel USB 3.0 (100 cm)

 

Kompakten in vsestranski

Naj bo vaše delo lažje in učinkovitejše. Enostavna, a intuitivna zasnova vam omogoča namestitev HUB-a na monitor, mizo ali katero koli drugo mesto, ki nam bo priročno in bo izboljšalo vsakodnevno delo. Ta rešitev je idealna, ko nimate preveč prostora na mizi, vendar vseeno želite priključiti nekaj pogonov ali dodatkov. Za hiter prenos podatkov skrbi vmesnik USB 3.0, s hitrostjo do 5Gb/s. Materiali, iz katerih je izdelan adapter, ščitijo pred poškodbami in pregrevanjem.

Štiri vrata USB 3.0

Delajte učinkovito in se na ukaze odzivajte z bliskovito hitrostjo. Vmesnik 3.0 je do desetkrat hitrejši od prejšnje različice 2.0 in prenaša podatke s hitrostjo do 5Gb/s. Ne omejujte svojih možnosti in stavite na hitrost.

Večopravilnost

Vrata USB omogočajo podporo skoraj vsakemu sistemu ali napravi. Samo priključite pravi kabel ali vstavite pravo napravo in začnite delati. Polnjenje telefonov? Kopiranje videoposnetkov z bliskovnega pogona? Podatki o zaposlenih? Ali morda datoteke, prenesene iz starega telefona? Vse lahko naredite z eno napravo.

Enostavna namestitev

Naprava ne potrebuje gonilnikov ali posebne programske opreme. Povežite ga z računalnikom in končali ste! Že imate dostop do vseh datotek in dokumentov, povezanih z napravo. Lahko se lotite dela ali uživate v svoji najljubši zabavi.

Najvišja kakovost

Hub je izdelan iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, ki zagotavlja učinkovito in hitro odvajanje toplote, materiali, ki so bili prevlečeni, pa zagotavljajo popolno zaščito pred pregrevanjem ali nenamernim brisanjem datotek.

Model MH4PU-SV-BP
Vmesnik 4x USB 3.0
Podprti sistemi Windows / Mac / Linux
Dimenzije 89 x 46 x 23 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 06:12:55 GMT