VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciOrico Hub adapter USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C, 5 Gbps, 0,15 m (bel)

Orico Hub adapter USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C, 5 Gbps, 0,15 m (bel)

ID: 20776926
36,64 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Orico Hub adapter USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C, 5 Gbps, 0,15 m (bel)

 

Adapter Hub USB-C na 2x USB 3.0 + USB-C Orico PWC2U-C3-015-WH-EP

Vaš računalnik nima dovolj vrat? Pesto Orico PWC2U-C3-015-WH-EP vam bo pomagalo povečati njegove zmogljivosti! Naprava je opremljena s 3 vhodi (2x USB-A, 1x USB-C) in omogoča prenos datotek s hitrostjo do 5Gbps. Nanj boste uspešno povezali na primer trdi disk, miško ali tipkovnico. Adapter je tudi izjemno vzdržljiv – dolgo vam bo dobro služil.

Hiter prenos datotek

Hub odlikuje vmesnik USB3.0, tako da vam bo omogočil prenos datotek, ki jih potrebujete v hipu. Zagotavlja hitrosti prenosa do 5Gbps (500MB/s)! To pomeni, da vam ni več treba čakati predolgo, da vaše fotografije, dokumenti, videi ali predstavitve dosežejo cilj. Naprava je tudi nazaj združljiva s standardom USB2.0.

Kar 3 razpoložljiva vrata

Povečajte zmogljivosti vašega računalnika. Adapter je opremljen s 3 USB vhodi (2x USB-A, 1x USB-C), na katere lahko priključite na primer spominski ključek, miško ali tipkovnico. Napredni čip poskrbi za stabilno povezavo med napravami – pozabite na zakasnitve!

Visoka kakovost izdelave

Adapter je izdelan iz trpežne ABS plastike, ki je odporna na praske. Bakren pocinkan kabel zagotavlja učinkovito in zanesljivo delovanje, vzdržljiv priključek pa izstopa po nizki dovzetnosti za obrabo. Hub ima vgrajen tudi svetlobni indikator, ki vam bo posredoval informacije o njegovem stanju delovanja. Še več, vrata USB adapterja so dodatno zaščitena pred poškodbami.

Široka združljivost

Ne bojte se težav z združljivostjo. Hub enostavno deluje z napravami, kot so na primer pogon USB, miška, tipkovnica, spletna kamera, čitalnik pomnilniških kartic, namizni ventilator ali tiskalnik. Poleg tega izdelek odlično deluje z operacijskimi sistemi Windows, Linux in Mac OS. Poleg tega ga morate zahvaljujoč sistemu Plug&Play vse, kar morate storiti, povezati z računalnikom - ni vam treba namestiti gonilnikov!

Znamka Orico
Model PWC2U-C3-015-WH-EP
barva Bela
Vnos USB-C
Izhod 2x USB-A, 1x USB-C
Hitrost prenosa Do 5Gbps
Dolžina kabla 15 cm
Material ABS
Dimenzije 92,9 x 30,6 x 19,5 mm
Kompatibilnost Windows, Mac OS, Linux
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 06:41:54 GMT