VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Orico Station Hub 2x USB+HDMI+USB-C

ID: 20436048
18,84 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 5.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Orico Station Hub 2x USB+HDMI+USB-C

 

Orico HUB Station 2x USB+HDMI+USB-C

Izboljšajte zmogljivosti svojega računalnika, prenosnika ali celo tablice. Orico 4-v-1 Hub ponuja do 4 priključke - 2x USB, 1x USB-C in 1x HDMI. Omogoča hitro PD polnjenje in podpira ločljivost 4K. Omogoča tudi prenos datotek s hitrostjo do 5 Gbps. Odlikuje ga tudi lahek in priročen, a vzdržljiv dizajn. Za izdelavo je bila uporabljena visokokakovostna aluminijeva zlitina.

Široka združljivost

Olajšajte si delo ne glede na situacijo. Orico Hub je združljiv s široko paleto prenosnikov, računalnikov in tablic znanih blagovnih znamk, kot so Apple, Xiaomi, Lenovo, Dell in Samsung. Še več, med drugim lahko preprosto povežete miško, tipkovnico ali pogon USB. Možnosti so skoraj neskončne!

Odlična kakovost slike 4K

S postajo Orico lahko svoj prenosni računalnik ali pametni telefon povežete z večjim zaslonom in si udobno ogledate film, opravite predstavitev v službi ali pokažete svojim najdražjim fotografije s počitnic. Hub podpira ločljivost 4K, kar pomeni odlično kakovost slike. Zdaj ne boste več zamudili nobene podrobnosti!

Takojšen prenos podatkov

Pozabite na dolgotrajno čakanje, da se med napravami prenesejo vse fotografije ali videoposnetki, ki jih potrebujete. Vrata USB 3.0 postaje zagotavljajo hitrosti prenosa do 5Gbps (350 Mb/s)! Kaj to pomeni v praksi? Za prenos 1 GB datotek potrebujete le približno 3 sekunde! Ni vam več treba čakati predolgo.

Hitro polnjenje

Z Orico vam ni treba skrbeti, da bi se vaš prenosnik med delom nepričakovano izpraznil. Vrata USB-C na postaji podpirajo hitro polnjenje PD in zagotavljajo do 55 W moči. Tako lahko nanjo priključite napajalnik vaše naprave in ste prepričani, da vam njena baterija ne bo zavrnila služenja v najmanj primernem trenutku.

Izboljšan dizajn

Orico hub je izjemno lahek in prenosljiv, a vzdržljiv. Tako ga imate vedno pri roki! Naprava je izdelana iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, ki je izjemno vzdržljiva, odporna na poškodbe in okolju prijazna. Še več, izdelek ima vgrajen napreden čip, ki skrbi za njegovo stabilno in učinkovito delovanje, tudi ko nanj povežete več naprav hkrati.

Znamka Orico
Ime Priklopna postaja 4-v-1 tipa C
Model MDK-4P-BK-BP
barva siva
Vnos USB-C
Izhod USB 3.0 x1, USB 2.0 x1, USB-C x1 (PD), HDMI x1
Hitrost prenosa USB 3.0: do 5 Gbps
Material ABS
Dimenzije 108 x 29 x 13 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 23:53:04 GMT