Išči

Orico USB 3.0. Hub s stikali, 5x USB (črn)

ID: 20773765
18,20 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 43.30 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Orico USB 3.0. Hub s stikali, 5x USB (črn)

 

Udobje in stabilnost

Poskrbite za okolje z ORICO W9PH4-V1 in pozabite na večkratno priklapljanje bliskovnega pogona ali naprave v računalnik. Adapter je opremljen s 4 posameznimi stikali, tako da lahko zmanjšate obremenitev vašega računalnika in povečate stabilnost vaših aktivnosti. Vgrajena vrata USB 3.0 zagotavljajo hitrost prenosa in nemoteno delovanje. Preberite več pomnilniških kartic ali diskov U in prihranite svoj dragoceni čas.

Varnost

Adapter je zasnovan tako, da lahko povežete naprave USB, hkrati pa preprečite obrabo originalnih vrat. 4 navpično zložena vrata vam omogočajo priklop več naprav hkrati. Pesto je izdelano iz materialov, ki preprečujejo pregrevanje in kratke stike. Tako vam ni treba skrbeti za izgubo podatkov.

Hitro delo

Zahvaljujoč priključkom USB 3.0, katerih hitrost prenosa je do 5 Gb/s, lahko HUB bere več pomnilniških kartic ali U-diskih in sinhronizira datoteke ali podatke hkrati na več diskih, s čimer prihrani veliko časa. Uporabljena tehnologija ohranja stabilno povezavo in preklapljanje med napravami.

Majhen in prenosljiv

Pri adapterju Orico W9PH4-V1 je bil dizajn zelo skrbno premišljen. Njegova majhna in kompaktna velikost vam omogoča, da ga nosite kamor koli. Vzporedna razporeditev USB priključkov vam omogoča enostavno povezavo več naprav hkrati.

Napredna tehnologija

Pretakajte 100 pesmi v 1 s, 1 film v 6 s. Vgrajena funkcija VIA812 še izboljša njegovo širokopasovno dodelitev in upravljanje porabe energije. Ni vam treba žrtvovati hitrega prenosa podatkov in delovanja brez šuma. Z adapterjem W9PH4-V1 vam je zagotovljeno nemoteno delovanje.

Kompatibilnost

ORICO W9PH4-V1 je združljiv z Windows / Mac OS / Linux / Android 4.2 in drugimi glavnimi sistemi; deluje tudi z mobilnimi telefoni, tablicami, trdimi diski, pogoni U, miškami, tipkovnicami, brezžičnimi adapterji in drugimi napravami USB.

Proizvajalec Orico
Model W9PH4-U3-V1-BK-BP
Vmesnik 4x USB 3.0
Hitrost prenosa 5 Gb/s
Funkcija Plug&Play ja
Operacijski sistemi Windows 2000/XP/2003/Vista/7/2008/8 in MAC z vrati USB
LED Da, ko je naprava aktivna
Dimenzije 137 x 30 x 20 mm
Utež 160 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Thu, 02 May 2024 19:39:29 GMT