VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega kože in nohtovManikura in pedikuraOrodje za nail art, Plastic Clean Sterilizator Box Organizator za shranjevanje Za Nohte, Pinceta, Frizerski salon, Spa

Orodje za nail art, Plastic Clean Sterilizator Box Organizator za shranjevanje Za Nohte, Pinceta, Frizerski salon, Spa

ID: 21126206
-39 % Novo
41,93 €
25,38 €
Prihranek  16,55 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Orodje za poslikavo nohtov, plastična čista sterilizatorska škatla, organizator za shranjevanje za nohte, pincete, oprema za manikiranje v frizerskih salonih, zdraviliščih in rezalnikih (1 kos)

Izdelek se pošilja glede na barvo ali velikost glavnega slika strani izdelka.

PREPROSTA UPORABA: Ko odprete pokrov, se pladenj samodejno dvigne. V sterilizacijsko škatlo nalijte razkužilo, nato zaprite pokrov, orodje bo namočeno in razkuženo.

VISOKO KAKOVOSTEN MATERIAL ZA TRŽLJIVOST: izdelan iz kakovostne plastike zagotavlja, da je sterilizacijski pladenj vzdržljiv, trden, brez vonja, odporen na puščanje, nestrupen in varen, prosimo za uporabo.

PROFESIONALNO ORODJE ZA UREJANJE NOHTOV ZA ČIŠČENJE IN RAZKUŽEVANJE: Popoln je za salone za nohte, poslikavo nohtov, osebno ali domačo uporabo itd. Uporaba , vam nudi dobro izkušnjo.

PROZORNO OKNO ZA OGLED NOTRANJEGA STANJA: Skozi prozorno okence, ki je priročno za vašo uporabo, lahko opazujete, kako se posoda v notranjosti razkužuje.

PAKET VKLJUČEN: Na voljo je 1 kos plastične čiste sterilizacijske škatle za vašo uporabo. Plastična čista škatla za sterilizator je odlične kakovosti, zato jo lahko uporabite.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Fri, 03 May 2024 01:30:08 GMT