VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomKopalnicaDodatki za kopalnicoOtroška nedrseča podloga za kopalnico, nedrseča preproga za tuširanje z močnimi priseski, okolju prijazen PVC, 39*69 cm

Otroška nedrseča podloga za kopalnico, nedrseča preproga za tuširanje z močnimi priseski, okolju prijazen PVC, 39*69 cm

ID: 21133135
-39 % Novo
49,69 €
30,08 €
Prihranek  19,61 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

VARNOSTNA KOPALNA PODLOGA - Naša nedrseča kopalna podloga ima močne priseske za oprijem v kadi ali kopalnici, medtem ko se vaš otrok zabava v kadi. Ostane varno na mestu in zmanjša tveganje za zdrs.

Udoben dizajn – ščiti dojenčkovo kožo pred hladnimi tlemi kadi. Izbokline zagotavljajo tako masažo kot oprijem za drobna stopala za udobje in varnost.

Prikupen risani tisk: Naša otroška kopalna podloga bo zabavala čas kopanja in otroke spodbudila k raziskovanju in razumevanju bitij globoko modrega oceana.

TRPEŽNA IN ČISTA - Otroška kopalna podloga je izdelana iz PVC materiala, vzdržljiva, pralna v pralnem stroju, enostavna za čiščenje, antibakterijska, odporna na plesen.

Mednarodni izdelki imajo ločene pogoje, prodajajo se iz tujine in se lahko razlikujejo od lokalnih izdelkov, vključno s primernostjo, starostnimi ocenami in jezikom izdelka, označevanjem ali navodili.


Cached: Sun, 05 May 2024 09:37:11 GMT