VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Otroška posteljica SWEET CRADLE White

ID: 20977530
749,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 25.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Otroška postelja Sweet White 3v1 je idealna rešitev za starše, ki iščejo dolgoročno in prilagodljivo možnost spanja za svojega otroka. Iz zibelke preoblikujete v otroško posteljo.

 

Otroška posteljica Erbesi SWEET CRADLE White

Iz zibelke v otroško posteljico

Predstavljamo vam otroško posteljo 3v1 Erbesi Sweet Cradle White. Erbesi Sweet je izjemno priročen in vsestranski izdelek, ki bo vašemu malčku zagotovil udobno spanje že od prve uporabe. S svojo preprosto transformacijo se lahko otroška posteljica prilagodi različnim fazam otrokove rasti.

Sprva lahko otroško posteljico Sweet Cradle uporabljate kot otroško zibelko z 3 različnimi nastavitvami mreže in notranjimi merami 85x61 cm. Ko vaš otrok zraste, enostavno povežete stranske ograje in uporabite drugo mrežo ter veliko stransko ograjo, da posteljico preoblikujete v otroško posteljico s notranjimi merami 128x61 cm, ki je primerna za starejše otroke.

Posebna funkcionalnost otroške posteljice Sweet je v njenih 3 različnih nastavitvah mreže, ki omogočajo prilagoditev višine ležišča glede na otrokovo starost in potrebe. S tem imate možnost dosega različnih vmesnih velikosti ter s spuščanjem letvene mreže na najnižjo raven ter odstranitvijo ene stranske ograje in kolesc dosežete Montessori otroško posteljo. S tako preoblikovano Montessori otroško posteljo spodbujate samostojnost vašega malčka in mu omogočate, da raste skupaj s posteljico.

Otroška posteljica Sweet 3v1 - Praktična in Vsestranska

Otroška postelja Sweet je idealna rešitev za starše, ki iščejo dolgoročno in prilagodljivo možnost spanja za svojega otroka. Inovativna otroška postelja je takoj po razpakiranju pripravljena za uporabo kot zibelka z tremi različnimi položaji mrežastega dna in notranjimi merami 85 x 61 cm.

Ko malčki zrastejo se bo otroška zibelka enostavno preoblikovala v otroško posteljo z notranjimi merami 128x61 cm s pomočjo 2 stranskih ograjic in dodatne mreže ter velike stranske ograje. S tremi različnimi položaji letvenega dna - mreže imate na voljo različne velikosti, kar omogoča prilagodljivost rastočim potrebam vašega otroka. Na koncu se bo otroška postelja spremenila v Montessori otroško posteljo z odstranitvijo ene stranske ograje in kolesc, tako, da omogoča večjo samostojnost vašega malčka.

Dodatki priloženi ob nakupu:

  • Zibelka.
  • Vzmetnica za zibelko.
  • Dodatki za sestavo večje posteljice.
  • Vzmetnica za večjo posteljico.
Karakteristike:
  • Pripravljena za uporabo kot zibelka.
  • Notranje mere zibelke: 85 x 61 cm.
  • Možnost preoblikovanja v večjo zibelko z notranjimi merami 128 x 61 cm.
  • Trije položaji mrežastega dna za različne starostne faze otroka.
  • Montessori položaj za spodbujanje samostojnosti otroka.
  • Dimenzije zibelke 67 x 89,5 x 89h cm.
  • Dimenzije embalaže 68,5 x 100 x 56h cm.
  • Dimenzije večje posteljice 67 x 132,5 x 89h cm.


     Izdelano v Italiji

Tehnične podrobnosti
Vrsta postelje
otroška posteljica
Cached: Fri, 31 May 2024 01:14:35 GMT