VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Otroška posteljnina ELLY

ID: 20986192
184,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 5.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Otroška posteljnina Elly, črpa navdih iz da Vincijevega občudovanja do slonov, vključuje odejo, zaščito za posteljo in prevleko za vzglavnik

 

Otroška posteljnina Erbesi ELLY

Ponudite svojemu malčku nekaj posebnega

Otroška posteljnina Elly Erbesi je popoln komplet, ki bo vašega otroka objel v nežnosti in toploti, ko se bodo bližali mrzli zimski dnevi. Komplet otroške posteljnine je, opremljen z odstranljivo podlogo, tako da lahko postane tudi prevleka za poletne dni. In kdo je glavni junak otroške posteljnine? Nedvomno so to srčki, ki bodo spremljal vašega dojenčka v njegovih fantastičnih sanjah.

Posteljnina ima podlogo iz 100% bombaža in podlogo iz 100% poliestra. Vezene aplikacije dodajo še več čarobnosti celotnemu videzu. Odejo lahko enostavno snamete za pranje ali uporabo v toplih poletnih dneh. Obrobe na treh straneh so opremljene z loki za pritrditev na stranice posteljice. Komplet otroške posteljnine je univerzalno oblikovan, tako da se prilega večini otroških posteljic.

Komplet otroške posteljnine Erbesi Elly vključuje odejo, zaščito za posteljo in prevleko za vzglavnik. Odeja je opremljena s snemljivo bombažno prevleko z očarljivo vezenino. Polnjenje odeje je mehko in odstranljivo, zato jo lahko poleti uporabite kot lahkotno pregrinjalo. Prevleka za vzglavnik in tri-stranska zaščita za posteljo sta izdelani iz kakovostnega bombaža, s poliestrskim dihajočim polnilom.

Otroški posteljni komplet iz kolekcije Elly, črpa navdih iz da Vincijevega občudovanja do slonov. Da Vinci je slone cenil zaradi njihove dobrote, inteligence, modrosti, čistosti in smisla za družino. Podarjanje slona simbolizira želje za srečo in pozitivnost.

Komplet otroške posteljnine je sestavljen iz 3 delov

  • prešite odeje, dimenzije 120 x 150 cm, polnilo 300g.
  • prevleke za vzglavnik, dimenzije 40 x 60 cm.
  • obrobe za otroško posteljo, dimenzije 62 + 64 + 62 x 50h cm.


     Izdelano v Italiji

 

Cached: Mon, 20 May 2024 04:56:09 GMT