VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne ureOtroška ura Valdus DF55 s pametno uro 4G in GPS (1,4 palca)

Otroška ura Valdus DF55 s pametno uro 4G in GPS (1,4 palca)

ID: 20513321
123,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 20.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 124.00 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dvojna združljivost: Brezhibno deluje z napravami Android in iOS. Napredno določanje položaja: združuje LBS, GPS in Wi-Fi za natančno sledenje lokaciji. Jasen zaslon: 1,4-palčni zaslon z ločljivostjo 240x240 za živahne slike. Izboljšana komunikacija: podpira video klice 4G za takojšnje in jasne pogovore. Vzdržljiva zasnova: IP67 vodotesen, kompaktna velikost (230 x 43 x 15,8 mm) in lahek (54 g) za uporabo na poti.

 

Predstavljamo vsestransko in s funkcijami bogato pametno uro z naborom funkcij, ki bodo izboljšale vaše vsakdanje življenje. Ta pametna ura, združljiva s sistemoma Android in iOS, ponuja brezhibno integracijo z vašimi napravami. 512 MB RAM-a in 4 GB notranjega pomnilnika zagotavljata gladko delovanje in dovolj prostora za shranjevanje vaših aplikacij in podatkov. Opremljen z napredno tehnologijo za določanje položaja, vključno z LBS, GPS in Wi-Fi, lahko natančno sledite svoji lokaciji, zaradi česar je idealen za fitnes navdušence in pustolovce. 1,4-palčni zaslon z ločljivostjo 240 x 240 slikovnih pik zagotavlja jasne slike, podpora za video klice 4G pa vam omogoča, da ostanete povezani s prijatelji in družino, kamor koli greste. Ostanite povezani z omrežno povezljivostjo 4G in uživajte v hitrem 2-urnem polnjenju baterije s 700 mAh, kar vam zagotavlja, da boste več časa uporabljali uro in manj čakali. Stopnja vodoodpornosti IP67 dodaja uri vzdržljivost in vsestranskost, kar ji omogoča, da prenese različne pogoje. S kompaktno velikostjo 230 x 43 x 15,8 mm in lahkim dizajnom 54 g je udoben za nošenje ves dan. Poleg komunikacije ponuja ta pametna ura vrsto funkcij, kot so glasovni nadzor, SOS alarm, budilka, SMS sporočila in drugo. Svojo uro lahko upravljate na daljavo, upravljate nastavitve, dostopate do telefonskega imenika, spremljate uro, sodelujete v video klicih in celo na daljavo upravljate svojo kamero. Podpora za kartice Nano SIM zagotavlja, da lahko kličete in pošiljate sporočila neposredno iz ure. S 70-urnim časom pripravljenosti se lahko zanesete na to uro za dolgotrajno uporabo brez pogostega polnjenja. Ta pametna ura, ki je na voljo v elegantni črni, modri in roza barvi, združuje funkcionalnost z elegantnim dizajnom, zaradi česar je odličen dodatek k vašemu vsakdanjemu življenju.
Tehnične podrobnosti
Otroška
da
Barva
modra
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:57:32 GMT