Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeIgrače za dojenčke in malčkeOtroške žogice za bazen, okrogle, 90x30 cm, bombažne, svetlo roza, 200 žogic: Bela/prozorna/biserno bela

Otroške žogice za bazen, okrogle, 90x30 cm, bombažne, svetlo roza, 200 žogic: Bela/prozorna/biserno bela

ID: 20739882
84,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MeowBaby
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Suhe igralne bazene s pisanimi kroglicami so pri otrocih pravi hit! Kdo ne bi imel rad plavanja in potapljanja v morju kroglic?

 

Suhi bazen s pisanimi kroglicami je med otroci pravi prodajni hit! Kdo ne bi ljubil plavanja in potapljanja obdanih s pisanimi kroglicami? Nasi bazeni s kroglicami so zasnovani z mislijo na mlajse otroke in so idealni ne le za igro, temvec tudi za terapijo senzoricne integracije. Bazen MeowBaby je napolnjen s pisanimi kroglicami. Glede na starost se otrok med igro s kroglicami razvija motoriko, krepil oprijem, ucil se barv in razvijal koordinacijo vzorcev in gibov. Kroglice so popolnoma okrogle, zato se lepo prilegajo v otrokove roke. Suhi bazen MeowBaby je izdelan iz mehke, hipoalergenske pene, zato se lahko vas otrok igra varno in zadovoljno. Zaradi neznatnih barv na prevleki se prilega tako klasicnemu kot modernemu notranjemu prostoru. Prevleko bazena je enostavno odpreti zaradi zadrg, zato jo lahko operete v pralnem stroju in ohranjate igro igro cisto. Suhi bazen lahko kombinirate s kroglicami v barvah mavrice - vasja domisljija je edina omejitev. Glede na barvo izbranih kroglic mu lahko dodate nenavaden značaj. Lahko je sladek kot roza bombažna sladkarija ali drzen kot rdeči plamen.
Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
1+
Svetlobni učinki
ne
Zvočni učinki
ne
Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:09:25 GMT