Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeŠolske potrebščineOtroški nahrbtnik, mini nahrbtnik za punčke in fantke, malčke, udobna mehka torba za darilo (majhna, medvedje modra)

Otroški nahrbtnik, mini nahrbtnik za punčke in fantke, malčke, udobna mehka torba za darilo (majhna, medvedje modra)

ID: 21127106
-39 %
37,27 €
22,56 €
Prihranek  14,71 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

【Popolna velikost za majhne otroke】: 23*21*9 cm, izdelana iz super mehkega plišastega materiala z odlično podlogo. Obleka za otroške torbe za 1-5 let stare punčke in fantke.

【Popoln dizajn】Nahrbtnik za malčke, zasnovan posebej za otroke, ima prijazen živalski obraz, zanko za obešanje na vrhu, ročno izdelane detajle in vrhunsko zadrgo za najmlajše Otroci.

【Nastavljive naramnice】 Prikupna otroška torba z dvema nastavljivima naramnicama in zgornjim ročajem je primerna za majhne otroke. Ta nahrbtnik je enostavno prilagoditi fantkom in deklicam različnih starosti.

【Odlična izbira daril za majhne otroke】Popoln za malčke kot darila: božič, rojstni dan, posebna nagrada! Torba za malčke ima majhen sprednji žep in glavni predal. Vanj lahko spravite nekaj malenkosti za otroke. Odlično za potovanje, igro v parku itd. Aktivnosti na prostem.

Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Prosimo, da se prepričate, da vas ne moti, preden oddate ponudbo.

Barva je lahko drugačna kot razlika v prikazu, prosimo za razumevanje.

Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na svoj prejemni naslov. Če so vaši podatki o prejemu (kot so: ime, ulica, hišna številka, brez imena na zvoncu/nabiralniku ali drugi podatki napačni. Naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)


Cached: Wed, 08 May 2024 15:56:18 GMT