Išči
Big BangIzdelkiDomKopalnicaDodatki za kopalnicoOtroški ročaj, varno držalo, nastavljivo za električni skuter Xiaomi M365, dodatna oprema za rolko, vzdržljivo

Otroški ročaj, varno držalo, nastavljivo za električni skuter Xiaomi M365, dodatna oprema za rolko, vzdržljivo

ID: 21133159
-39 % Novo
35,86 €
21,70 €
Prihranek  14,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

【Ročaj za otroški skiro】Naš ročaj za otroški skiro je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, robusten, nedrseč, vzdržljiv in odporen proti rjavenju. Zelo praktični otroški dodatki za skuterje.

【Nastavljiv ročaj】Ko se odrasli vozijo z vašim otrokom, je originalno krmilo avtomobila previsoko, kar ni primerno za otroke. Višina krmila našega otroškega skiroja je nastavljiva glede na višino vašega otroka za boljšo zaščito otrokove varnosti. Pri obračanju levo in desno ne drsi nestabilno navzdol. Dodajte mehke blazinice za boljšo zaščito e-skiroja, otroški ročaj e-skiroja je bolj nedrseč.

【Priročnost】 Ta otroški ročaj skiroja ne vpliva na vožnjo in zlaganje skiroja. Otroški ročaj električnega skiroja za Xiaomi M365 1S mi Mijia soflow ninebot denver Ducati ali drug električni skuter.

【Enostaven za namestitev】 Otroški ročaj za skiro xiaomi je enostaven za namestitev in odstranitev, ne da bi poškodovali skuter. Večfunkcijska, če vaš skuter še vedno nima kljuke, lahko obesite tudi torbo ali druge dele.


Cached: Thu, 02 May 2024 11:29:02 GMT