VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOblazinjeno pohištvoDvosedežni kavč iz rjavega usnja z mehanizmi za sprostitev

Dvosedežni kavč iz rjavega usnja z mehanizmi za sprostitev

ID: 20571313
-58 %
5.609,00 €
2.306,00 €
Prihranek  3.303,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 21.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ANGEL CERDA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dvosedežna zofa, oblazinjena v goveje usnje čokoladne barve, s strukturo iz naravnega borovega lesa, neodvisnimi členastimi nasloni za glavo in dvema električnima sprostitvenima mehanizmoma. Noge iz masivnega jekla, pobarvane s črno epoksidno barvo.

 

2 sedežna garnitura rjavo usnje sprostite mehanizme model 6050 Angel Cerdá S.L. Dvosedežna zofa sodobne zasnove, oblazinjena v 1 mm debelo goveje usnje čokoladno rjave barve, z neodvisnimi členastimi nasloni za roke in glavo. Kavč v avantgardnem in sodobnem slogu z robustno notranjo strukturo iz naravnega borovega lesa in trdnimi jeklenimi nogami, pobarvanimi s črnim epoksidnim premazom, ki mu daje pridih trendovskosti in elegance, ki ju iščete za svojo dnevno sobo. Naslonjalo in sedež iz poliuretanske pene s prostornino 20 kg/m3 ter dva električna sprostitvena mehanizma mu zagotavljajo dodatno udobje, ki ga potrebujete za sprostitev. - STIL: Ta izvirni dvosedežni kavč, oblazinjen v najkvalitetnejše goveje usnje čokoladne barve, bo poskrbel za izviren in oseben dotik, ki ga iščete v svojem domu. - Vsestranski in funkcionalni dizajn z nasloni za roke omogoča, da se prilega vsaki vrsti dnevne sobe in postane glavni protagonist prostora. - KAKOVOST: Vse naše zofe so izdelane iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja dolgotrajno in funkcionalno pohištvo. - DEKORACIJA: Zaradi izvirne zasnove, ki združuje tople tone, kot sta čokoladno rjavo goveje usnje in črne jeklene noge, je to popoln kavč, ki zagotavlja popolno ravnovesje med slogom in udobjem. - UDOBJE: Velikost njegovih sedežev in oblazinjenje iz poliuretanske pene s prostornino 20 kg/m3 ter dva sprostitvena mehanizma in neodvisni členkasti nasloni za glavo vam bodo omogočili največje udobje, ne da bi pri tem zapustili najvišje trende.
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Globina [cm]
103
Širina [cm]
170
Višina [cm]
99
Tip sedežnega pohištva
sedežna garnitura
Cached: Fri, 26 Apr 2024 18:12:02 GMT