VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiOVRATNICA S POVODCEM Radiant Glow In The Dark Green

OVRATNICA S POVODCEM Radiant Glow In The Dark Green

ID: 21098004
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
18,51 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 28.05 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
OVRATNICA S POVODCEM Radiant Glow In The Dark Green

 

Ovratnica s povodcem, ki se sveti v temi.

    

Gre za edinstven in inovativen izdelek, ki združuje slog, udobje in pridih eksotike. Ta izdelek je namenjen tistim, ki cenijo čar nekonvencionalnega in se ne bojijo raziskovati meja svojih želja.

Ovratnica in povodec sta izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in udobni. Ovratnica je podložena z mehkim, a trpežnim neoprenskim materialom, ki zagotavlja maksimalno udobje tudi med daljšim nošenjem. Kovinski detajli brez niklja dodajajo pridih elegance in prefinjenosti, medtem ko funkcija svetenja v temi dodaja element presenečenja in navdušenja.

Ovratnica je zaradi zapenjanja z zaponko enostavno prilagodljiva, kar zagotavlja popolno prileganje vsem velikostim. Kovinski povodec s pritrjeno zapestno zanko je mogoče enostavno povezati z ovratnico s sponko, kar zagotavlja varno in zanesljivo povezavo.

Ovratnica s povodcem ni namenjena le ljubiteljem bondage, temveč tudi tistim, ki uživajo v igri vlog BDSM. Ne glede na to, ali ste izkušen praktikant ali radoveden začetnik, je ta izdelek zasnovan tako, da izboljša vašo izkušnjo in jo popelje v nove višave.


  • Ovratnica in povodec
  • Se sveti v temi
  • Obloženo z mehkim oblazinjenim neoprenom
  • Kovina brez niklja
  • Popolnoma nastavljiv s preprosto zaponko
  • Ovratnica je povezana z odstranljivo verigo
Cached: Mon, 20 May 2024 11:20:16 GMT