VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomŽarnice & sijalkeLED žarnicePametna nočna lučka NiteBird LB3 Tuya

Pametna nočna lučka NiteBird LB3 Tuya

ID: 20655208
26,54 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 58.11 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna nočna lučka NiteBird LB3 Tuya

 

NiteBird Smart Light - učinkovita svetilka, ki jo potrebujete

Pametno luč NiteBird je mogoče upravljati na daljavo z ustreznim . Prav tako se lahko odlično vključi v okolje pametnega doma. Napravo odlikujejo še glasovno upravljanje, razporejanje, možnost zatemnitve svetlobe, plošča na dotik ter enostavna uporaba in spremenljiva barva osvetlitve.

Možnost brezkontaktnega upravljanja naprave

Svetilka je združljiva z Amazon Alexa in Google Assistant, kar uporabniku zagotavlja maksimalno udobje, saj vam omogoča upravljanje luči s preprostimi glasovnimi sporočili. S pomočjo ukazov lahko napravo ne samo enostavno vklopite ali izklopite, ampak tudi prilagodite svetlobo svojim potrebam, pri tem pa udobno ležite v postelji ali na kavču.

Način budnosti in spanja

Lučko lahko privzeto zaženete ali pa v napravi shranite čas, ko greste v posteljo in vstanete. Ko to storite, se bo naprava prilagodila vašemu dnevu. Zjutraj vas bo prebudil prijeten svetel sij, zvečer pa pomiril s sproščujočo belo svetlobo, s katero se boste lažje pripravili na spanec.

Daljinski upravljalnik in urnik naprave

Preprosto upravljajte svetlobo z aplikacijo Gosund kadarkoli in kjer koli, tudi ko ste zdoma. Prilagodite svetlost svetlobe, kot vam ustreza, ali vklopite/izklopite luč v otroški sobi.

Več kot svetilka

Kompaktna velikost in eleganten dizajn naprave vam omogočata, da jo vključite v umetniški okras na mizi. Zaradi njih se svetilka popolnoma prilega skoraj vsaki ureditvi v sodobnem domu. Izdelek se odlično zlije z modernim pohištvom in lahko postane odličen dizajnerski element tudi v vašem stanovanju.

Vnesite več barve v svoje življenje

Pametna nočna lučka NiteBird, lahko popolnoma spremeni naše dojemanje prostora. Način mešanja svetlobe RGB+W uporabniku omogoča ustvarjanje čudovite in osupljive pokrajine. Svetilka NiteBird je priročna za uporabo zahvaljujoč zaslonu na dotik, univerzalnemu stikalu ter načinom bele in RGB svetlobe.

Priročna plošča na dotik

V svetilki so standardni gumbi popolnoma nadomeščeni z bolj intuitivno ploščo na dotik. Ta rešitev vsekakor olajša upravljanje. Spremenite barvo ali svetlost - vse se naredi z dotikom. Preprosto pritisnite zgornji/stranski del naprave, da jo vklopite/izklopite ali preklopite način delovanja. Še več, z nežnim potegom po spodnji plošči na dotik lahko spremenite barve in prilagodite svetlost svetlobe med 1% in 100%.

Več aplikacij

Sploh ni nujno, da naprava služi le kot nočna svetilka v spalnici. Popolnoma bo deloval tudi na drugih mestih. Uspešno ga lahko postavite v otroško sobo, kopalnico, dnevno sobo ali kuhinjo. Zaradi očesu prijazne svetlobe, ki jo oddaja, jo lahko uporabljate tudi kot bralno svetilko.

Rešitev, ki ne zahteva namestitve

Zahvaljujoč uporabljeni rešitvi uporabniku ni več treba skrbeti za namestitev programske opreme ali druge zapletene operacije. Vse kar morate storiti je, da zaženete svetilko s priloženim kablom Micro USB, prenesete Gosund APP, dodate napravo, prilagodite nastavitve svojim potrebam in uživate v novem zanesljivem viru svetlobe!

Proizvajalec NiteBird
Model LB3
barva RGB+W
Lumnov 150 lm (W)/100 lm (RGB)
Nazivna moč 5W(W)/3W(RGB)
Delovna temp. -20°C do 40°C
Dimenzije 22,5 x 11 x 11 (cm)
Aplikacija Gosund in SmartLife (Tuya)
Kompatibilnost Amazon Alexa in Google Assistant
Tehnične podrobnosti
Vrsta luči
LED
Cached: Sun, 28 Apr 2024 12:29:36 GMT