VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časPrehranski dodatki in napitkiPripomočki & dodatkiPametna steklenička za vodo s slamico - Nerjaveče jeklo - 946ml - LED osvetlitev - Črna - Hidrate

Pametna steklenička za vodo s slamico - Nerjaveče jeklo - 946ml - LED osvetlitev - Črna - Hidrate

ID: 20520979
94,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Patatiko BV
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Voda je življenje! Vsi vemo, kako pomembno je piti dovolj vode, vendar na koncu dneva vsi ugotovimo, da smo je spet popili premalo. Človeško telo je sestavljeno iz 55-60 % vode, zato je zelo pomembno, da si zagotovimo dovolj vode. Voda čisti telo in omogoča odstranjevanje odpadnih snovi.

 

Voda je življenje! Vsi vemo, kako pomembno je piti dovolj vode, vendar na koncu dneva vsi ugotovimo, da smo je spet popili premalo. Človeško telo je sestavljeno iz 55-60 % vode, zato je zelo pomembno, da si zagotovimo dovolj vode. Voda čisti telo in omogoča odstranjevanje odpadnih snovi. Hidratova pametna steklenička za vodo ponuja rešitev. Ta steklenička z utripajočo lučko LED sporoča, kdaj je čas za ponovno pitje. Njena senzorska tehnologija spremlja vaš vnos vode in prek povezave Bluetooth sinhronizira vaš napredek z našo brezplačno aplikacijo za sledenje hidraciji. Postavite steklenico Hidrate na mizo in vsakič, ko bo čas za ponovno pitje, boste opomnjeni. Steklenička ima akumulatorsko baterijo, ki zdrži dolgo časa. Baterijo preprosto napolnite s kablom za hitro polnjenje, ki je priložen steklenici, tako da boste vedno opomnjeni na pitje. Steklenička ima tudi žično zanko, tako da jo lahko preprosto prenašate s seboj. Prostornina steklenice je 946 ml. Pokrovček lahko preprosto očistite v pomivalnem stroju, vendar sama steklenička ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Upoštevajte: če steklenico postavite v pomivalni stroj, se lahko senzor zlomi, zato v steklenico ne nalivajte vročih tekočin. Če povzamem: ✅ Opozarjamo vas, da pijete dovolj vode ✅ očistite svoje telo ✅ Uporabljate lahko z brezplačno aplikacijo Hidrate ✅ Material: Material: nerjaveče jeklo ✅ Prostornina: 946 ml ✅ Barva: črna ✅ Enostavno polnjenje ✅ enostaven za čiščenje ✅ Enostavno pitje prek trpežne slamice ✅ Brez BPA! Vsak požirek šteje! Priročna brezplačna aplikacija Hidrate deluje z vašo steklenico. Steklenica ima osvetlitev RGB LED, ki jo lahko prilagodite v aplikaciji. Luči se prižgejo takoj, ko morate narediti požirek. Aplikacija nato pokaže, koliko ML ste popili. Z aplikacijo lahko prilagodite svoje nastavitve. Poleg tega aplikacija prepozna številne integracije, npr: - Apple health - Fitbit - Garmin connect - Google fit - Withings health in več - Under armour Aplikacija Map my fitness Ne čakajte več, naročite Hidratovo pametno stekleničko in poskrbite za čistočo telesa z veliko vode.
Tehnične podrobnosti
Volumen [ml]
946
Barva
črna
Cached: Mon, 20 May 2024 09:29:42 GMT