Išči

Pametna ura BlitzWolf, BW-AH2 (črna)

ID: 20655243
40,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 40.17 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura BlitzWolf, BW-AH2 (črna)

 

Pametna ura BlitzWolf BW-AH2

Pametna ura BlitzWolf BW-AH2 je opremljena z velikim 1,57-palčnim TFT zaslonom in vodoodpornostjo IP68. Obveščal vas bo o dohodnih klicih in obvestilih ter vam omogoča izbiro med 8 športnimi načini. Ponuja tudi več funkcij, ki vam pomagajo skrbeti za vaše zdravje, kot sta spremljanje srčnega utripa in spanja. Lahek, udoben in eleganten - lahko je odličen dodatek k vsaki obleki.

Velik zaslon TFT HD

Zaslon na dotik pametne ure ne omogoča le priročne uporabe, ampak tudi izgleda odlično. Zaslon TFT HD 200x320 px z diagonalo 1,57″ zagotavlja jasno, čitljivo sliko tudi na soncu, tako da ga lahko udobno uporabljate tudi na prostem. Možno je tudi spremeniti videz številčnice ure. Izbirajte med razpoložljivimi dizajni ali ustvarite svojega!

Eleganten, udoben, vodoodporen

Pametna ura BW-AH2 izgleda odlično – odlično bo dopolnila skoraj vsak slog. Je tudi izjemno lahek in udoben – popolnoma se prilega zapestju. Njegov trak je izdelan iz silikona, ki je prijeten na dotik in koži prijazen. Naprava je tudi IP68 vodotesna – ni vam je treba sneti, ko dežuje, pomiva posodo ali telovadi. Ne ustrašijo se kapljic vode ali znoja!

Pomagal vam bo pri skrbi za vaše zdravje

Z BW-AH2 lahko bolje spoznate svoje telo in poskrbite za svoje zdravje. Pametna ura ponuja funkcijo spremljanja spanja in analizira njegovo kakovost. To vam daje priložnost, da se znebite morebitnih slabih navad! Naprava lahko deluje tudi kot menstrualni koledar. Še več, vgrajeni optični senzor in napredni algoritmi omogočajo natančno merjenje srčnega utripa in krvnega tlaka.

8 športnih načinov

Želite poskrbeti za svojo kondicijo? Ali pa vas zanima čedalje boljši rezultat v vašem najljubšem športu? Pametna ura BW-AH2 vam bo prišla prav tudi za to! Naprava zbira podatke o vadbi, tako da lahko spremljate svoj napredek in določite naslednje cilje, ki jih želite doseči. Na voljo je do 8 športnih načinov, kot so na primer tek, kolesarjenje, preskakovanje, plavanje in badminton.

Vedno v stiku

Ste že kdaj zamudili pomembno sporočilo ali telefonski klic? Z BW-AH2 vam to ne grozi! Ko seznanite pametno uro s pametnim telefonom, boste takoj obveščeni o dohodnih obvestilih in klicih. Naprava je združljiva z večino priljubljenih aplikacij, kot so Facebook, YouTube, Twitter, WhatsApp in Skype, na primer.

Dodatne lastnosti

Možnosti se tu ne končajo. Pametna ura BW-AH2 ponuja več funkcij. Omogoča vam na primer daljinsko upravljanje glasbenega predvajalnika in kamere pametnega telefona. Zdaj lahko preprosto zamenjate pesem ali posnamete fotografijo, ne da bi morali seči po telefonu! Naprava prikazuje tudi trenutno vreme, ob predolgem sedenju v enem položaju pa vas opomni na gibanje.

Vzdržljiva baterija

Brezskrbno uporabljajte pametno uro v službi, na vadbi ali celo med potovanjem. Naprava se ne bo prehitro izpraznila! BW-AH2 je opremljen z vzdržljivo baterijo 200 mAh. Zahvaljujoč temu njegov delovni čas doseže 3-4 dni z enim polnjenjem. Še več, v stanju pripravljenosti lahko pametna ura deluje do 8-10 dni.

V škatli

  • Pametna ura
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo
Znamka BlitzWolf
Model BW-AH2
barva Črna
Zaslon 1,57″
Vrsta zaslona TFT
Resolucija 200x320 slikovnih pik
Kapaciteta baterije 200 mAh
Delovni čas Približno 3-4 dni
Delovni čas v stanju pripravljenosti Približno 8-10 dni
Čas polnjenja Približno 2h
Način polnjenja Magnetno polnjenje
čip RTL8762CK
Bluetooth različica 5.0
Združljivi operacijski sistemi Android 5.0 ali novejši, iOS 11.0 ali novejši
Spomin RAM 160KB + ROM 64MB
Vodoodporen IP68
Material za trak Silikon
Širina traku 19 mm
Dolžina traku 87 mm + 116 mm
Dimenzije ure Približno 45x29x9 mm
Utež Približno 42,5g
Aplikacija Fit Cloud Pro
Razpoložljivi jeziki Kitajski, angleški, japonski, nemški, ruski, španski, italijanski, francoski, portugalski, poljski, arabski
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 07 May 2024 07:03:35 GMT