VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Colmi C61 (črna)

ID: 20655256
42,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 13.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 63.96 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Colmi C61 (črna)

 

Pametna ura Colmi C61 (črna)

Želite poskrbeti za svojo kondicijo? Ali pa iščete vsestransko pametno uro, ki je popolna za vsakodnevno uporabo? Model C61 znamke Colmi se bo izkazal za pravo uspešnico! Naprava ponuja več kot 100 različnih športnih načinov, spremlja pa lahko tudi spanje, srčni utrip in nasičenost krvi s kisikom. Njegovo priročno upravljanje omogoča velik 1,9″ zaslon na dotik. Pametna ura omogoča tudi telefoniranje in je vodotesna po IP67.

Velik IPS HD zaslon

Uživajte v udobnem upravljanju pametne ure. Colmi C61 je opremljen z velikim 1,9″ zaslonom, ki je bil ustvarjen s trpežnim 3D steklom in zagotavlja svetlo in jasno sliko v skoraj vseh pogojih. Še več, napravo odlikujejo ozki okvirji (0,8 mm) in impresivno razmerje med zaslonom in ohišjem okoli 95 %. Videz pametne ure lahko prilagodite tudi svojim željam, tako da izberete med več kot 150 razpoložljivimi dizajni številčnic ali naložite svojo fotografijo.

Zanesljivo delovanje - dolg čas delovanja

Za učinkovito in stabilno delovanje pametne ure skrbi izboljšan čip RTL8762D. Poleg tega C61 uporablja Bluetooth 5.1, ki zagotavlja hiter, zanesljiv prenos in nizko porabo energije. Izpostaviti velja tudi velik pomnilnik naprave, ki zlahka sprejme 5 vrst uporabniških vmesnikov in kar 28 dizajnov številčnic. Dodatna prednost ure je dolg čas delovanja, ki doseže 7 dni pri normalni uporabi ali 15 dni v stanju pripravljenosti.

Ostani povezan

S Colmijem vam ni treba skrbeti, da bi zamudili nekaj pomembnega. Pametna ura C61 vas bo takoj obvestila o dohodnih sporočilih in obvestilih. Če jih želite prebrati, samo dvignite zapestje! Naprava vam bo omogočila tudi telefoniranje - ima vgrajen zvočnik in mikrofon. Z njegovo pomočjo lahko preprosto sprejmete dohodni klic, odložite ali pokličete nazaj številko, ki je shranjena v registru ure.

Učinkovito vadite

Pametna ura vam bo pomagala tudi pri načrtovanju naslednjih vadb. C61 šteje korake in porabljene kalorije, meri tudi prevožene razdalje in spremlja vaš srčni utrip med vadbo. Na voljo vam je tudi več kot 100 športnih načinov. Kolesarjenje, košarka, tek, badminton? Izberite svoj najljubši šport ali poskusite nekaj novega! S Colmijem lahko priročno spremljate svoj napredek in postavljate cilje, ki jih želite doseči.

Poskrbite za svoje zdravje

Držite roko na utripu in takoj ugotovite vse zaskrbljujoče simptome. Tako se boste nanje pravočasno odzvali! Smartwatch C61 lahko meri vaš srčni utrip celo uro na dan, spremlja tudi spanje. Z njegovo pomočjo boste bolje razumeli delovanje svoje biološke ure, odpravili slabe navade in končno začeli dovolj spati! Naprava omogoča tudi spremljanje nasičenosti krvi s kisikom.

Popoln za vsakodnevno uporabo

Pametna ura Colmi C61 ni le funkcionalna, ampak tudi izjemno lahka in udobna. Lahko ga nosite na zapestju ves dan, ne da bi vas skrbelo nelagodje! Napravo odlikuje tudi vodoodpornost IP67. Ni vam ga treba sneti z roke, ko pomivate posodo, telovadite ali zapuščate hišo v dežju – ne boji se vodnih kapljic, znoja ali nenamernega brizganja! Hkrati je pametna ura videti neverjetno elegantna - zagotovo bo všeč mnogim uporabnikom.

Pametni pomočnik na zapestju

Z Colmi C61 je vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Pametna ura vam omogoča priročno uporabo pomoči inteligentnega glasovnega pomočnika. To pomeni, da lahko z le nekaj besedami na primer pokličete prijatelja, preverite trenutno vremensko napoved, predvajate svoj najljubši seznam predvajanja ali izveste, koliko je ura. Možnosti so skoraj neskončne!

Znamka Colmi
Model C61
barva Črna
Zaslon 1,9″ IPS
Bluetooth 5.1
Ločljivost zaslona 240x280
Kapaciteta baterije 230 mAh
Čas delovanja Običajna uporaba: približno 7 dni;
Stanje pripravljenosti: približno 15 dni;
procesor RTL8762D
Vodoodporen IP67
Kompatibilnost Android 4.4 in novejši, iOS 9.0 in novejši
Podprti jeziki kitajščina, tradicionalna kitajščina, angleščina, nemščina, ruščina, španščina, portugalščina, francoščina, japonščina, arabščina, nizozemščina, italijanščina, češčina, grščina, hebrejščina, malezijščina, perzijščina, poljščina, tajščina, vietnamščina, finščina, turščina, hrvaščina, ukrajinščina
Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 13:34:36 GMT