VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Havit M93

ID: 20523576
40,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GoSport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Havit M93 je elegantna, funkcionalna pametna ura za vsakogar. Velik 1,4-palčni zaslon na dotik omogoča enostavno uporabo, uporabniški vmesnik z dinamičnimi učinki pa mu daje edinstven občutek. Naprava lahko spremlja vaš spanec in srčni utrip, šteje tudi korake in porabljene kalorije.

 

Uporabniku prijazno

1,4-palčni barvni zaslon HD omogoča priročen dostop do vseh uporabnih funkcij pametne ure. Potreben je le nežen dotik, da izkoristite njeno funkcionalnost! Poleg tega je zaradi dinamičnih učinkov uporabniškega vmesnika naprava videti res elegantna in sodobna, zaradi česar je uporaba še bolj zabavna.

Ne zamudite sporočila

Pametno uro seznanite s telefonom in pazite, da ne zamudite nobenega pomembnega sporočila. M93 vas bo takoj obvestila o dohodnih klicih in sporočilih. Deluje z večino priljubljenih aplikacij, kot so Facebook, Twitter, WhatsApp ali Skype.

Še več možnosti

Pametna ura M93 ponuja še več presenečenj! Naprava omogoča predvajanje glasbe na daljavo s pametnega telefona. Omogoča tudi priročen dostop do vremenske napovedi za naslednje 3 dni. Greste na dopust? Samo dvignite zapestje in preverite, ali je bolje vzeti s seboj kopalke ali dežni jopič!

Vaš nov način za izboljšanje telesne pripravljenosti

Preverite svoj napredek, načrtujte učinkovitejše vadbe, zastavite si nove cilje, ki jih želite doseči, in pridite v vrhunsko formo. Pametna ura Havit M93 šteje korake, porabljene kalorije in prevoženo razdaljo. Podpira tudi 7 športnih načinov, kot so tek, skakanje, košarka, badminton in kolesarjenje. Izberite svoj najljubši šport ali poskusite nekaj novega!

Pomagajte vam skrbeti za svoje zdravje

Havit vam bo pomagala bolje spoznati svoje telo in skrbeti za svoje zdravje. Pametna ura M93 lahko meri vaš srčni utrip in raven kisika v krvi. Ponuja tudi funkcijo spremljanja spanja – zdaj lahko lažje odpravite morebitne slabe navade in končno zaspite! Poleg tega, če predolgo sedite pri miru, vas bo naprava opomnila, da spremenite svoj položaj.

Priročno in varno polnjenje

Pametno uro uporabljajte tako dolgo, kot potrebujete. M93 je opremljena z dolgotrajno baterijo, ki zagotavlja presenetljivo dolgo življenjsko dobo baterije. Polnjenje naprave je izjemno priročno, a varno – možno je zahvaljujoč posebnemu magnetnemu podstavku, na katerega namestite pametno uro.

Specifikacija

Blagovna znamka Havit
Model M93
Čip DA14683
Zmogljivost baterije 200mAh
Zaslon 1.4″
Materijal PC + silicone
Resolucija 240 x 240
Vodoodpornost IP67
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 22:26:45 GMT