VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Haylou GS (črna)

ID: 20655258
38,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 17.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 2 ponudbi od 38.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Haylou GS (črna)

 

Pametna ura Haylou GS

Iščete vsestransko pametno uro, ki je odlična za vsakodnevno uporabo? Haylou GS bo fantastična izbira! Naprava ponuja številne zanimive funkcije, kot so na primer spremljanje spanja, merjenje srčnega utripa in nasičenosti krvi s kisikom, 12 športnih načinov in vremenska napoved. Njegovo udobno upravljanje omogoča okrogel 1,28″ zaslon na dotik. Še več, pametna ura tehta le 38 g in ima življenjsko dobo baterije do 20 dni.

1,28″ zaslon na dotik

Uživajte v udobni izkušnji pametne ure. Haylou GS ima okrogel zaslon na dotik, ki je bil ustvarjen s steklom 2,5D in zagotavlja jasno, čitljivo sliko v skoraj vseh pogojih. Njegov slog lahko tudi prilagodite svojim željam. Preprosto izberite med številnimi dizajni številčnic, ki so na voljo, ali celo ustvarite svojega. Izrazite se in uživajte v elegantnem dodatku na zapestju – skoraj nič vas ne omejuje!

Zasnovan za vaše udobje

Pametna ura Haylou GS je idealna za vsakodnevno uporabo – doma, v službi, na poti ali med vadbo. Je izjemno lahek, saj tehta le 38 g. Njegov trak je izdelan iz koži prijaznih materialov in je zelo prijeten na dotik. Naprava je tudi vodoodporna in odporna na prah IP68. To pomeni, da vam ga ni treba sneti z zapestja, ko telovadite, si umivate roke ali ostanete zunaj na dežju.

12 športnih načinov

Želite malo izboljšati svojo telesno pripravljenost? Ali pa želite postajati vedno boljši v svojem najljubšem športu? Pametna ura Haylou GS vam bo pomagala! Naprava vam ponuja 12 športnih načinov, med katerimi lahko izbirate. Tek, kolesarjenje ali joga? Zagotovo boste našli nekaj zase! Pametna ura prav tako šteje vaše korake, porabljene kalorije in pretečene razdalje. Analizirajte svoj napredek in uživajte v učinkovitih vadbah!

Pomagal vam bo pri skrbi za vaše zdravje

S Hayloujem lahko bolje spoznate svoje telo in se hitro odzovete na morebitne zaskrbljujoče simptome. Pametna ura GS meri nasičenost krvi s kisikom in omogoča tudi merjenje srčnega utripa 24 ur na dan. Na voljo je tudi funkcija spremljanja spanja. Ni vam ga treba nastaviti ročno – naprava inteligentno zazna, kdaj spite. Analiza zbranih informacij vam bo omogočila, da razvijete dobre navade in končno začnete dobro spati!

Dolg delovni čas

Naj vas ne skrbi, da boste morali pametno uro polniti prepogosto. Haylou GS je opremljen z vzdržljivo baterijo s kapaciteto 220mAh. Zahvaljujoč temu deluje z enim polnjenjem do 7 dni pri običajni dnevni uporabi ali celo 20 dni pri osnovni uporabi. Tako ga lahko vzamete s seboj na dopust ali službeno potovanje in ne skrbite, da bi se prehitro izpraznil.

Še več funkcij

Pametna ura Haylou GS vas bo takoj obvestila o vseh dohodnih sporočilih – zato ne skrbite, če boste zamudili kaj pomembnega! Prav tako vas bo spomnil na gibanje, če boste predolgo sedeli v enem položaju. Na voljo so tudi sproščujoče dihalne vaje ter funkcije budilke, štoparice in lociranja telefona. Prav tako lahko preverite vreme in daljinsko upravljate predvajalnik glasbe.

Znamka Haylou
Ime Haylou GS
Model LS09A
barva Črna
Dimenzije 44,4 x 43 x 11,7 mm
Širina traku 22 mm
Utež 38 g (vključno s trakom)
Zaslon 1,28" TFT
Resolucija 240x240
Bluetooth različica 5.0
Senzorji Senzor srčnega utripa, senzor gibanja, senzor kisika v krvi
Kapaciteta baterije 220 mAh
Združljivi operacijski sistemi Android 6.0 in novejši, iOS 11.0 in novejši (podprte funkcije se lahko razlikujejo glede na pametno uro, model pametnega telefona in državo uporabe)
Življenjska doba baterije Približno 7 dni pri običajni uporabi (omogočeno 24-urno spremljanje srčnega utripa)
Vodoodpornost IP68
Delovna temperatura 0-45°C
aplikacija Haylou Zabava
Število športnih načinov 12
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 26 May 2024 15:14:59 GMT