VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Haylou RS4 Plus (zlata)

ID: 20655254
78,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 24.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 78.95 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Haylou RS4 Plus (zlata)

 

Pametna ura Haylou RS4 Plus

Pametna ura Haylou RS4 Plus je opremljena z velikim 1,78″ AMOLED zaslonom na dotik. Pomagal vam bo pri skrbi za vašo telesno pripravljenost – ponuja do 105 športnih načinov in funkcij, kot so spremljanje srčnega utripa in spanja, merjenje temperature in preverjanje ravni stresa. Odlikuje ga IP68 vodoodpornost, zahvaljujoč magnetnemu traku pa zagotavlja neprimerljivo udobje uporabe.

AMOLED zaslon

Upravljanje pametne ure je izjemno enostavno in prijetno. Velik zaslon AMOLED HD Retina 1,78″ odlikujeta ločljivost 368 x 448 slikovnih pik in frekvenca osveževanja 60Hz. Kot rezultat zagotavlja jasno, berljivo sliko in vam omogoča udobno uporabo funkcij pametne ure. Videz zaslona lahko tudi prilagodite svojim željam. Preprosto izberite enega od številnih privzetih dizajnov številčnic ali naložite svojo fotografijo! Na voljo so tudi 3 slogi menijev.

Udobje uporabe

Poslovite se od težav s prilagajanjem velikosti paščka ure na zapestje. Pametna ura RS4 Plus ima magnetno zaponko, ki ne le olajša nadevanje in sezuvanje, temveč vam omogoča tudi prilagajanje svojim potrebam. Naprava je tudi izjemno lahka, udobna, odporna na prah in vodo po IP68. Spremlja vas lahko skoraj povsod – na primer med treningom. Znoj ali dež ga ne bosta prestrašila!

105 športnih načinov na izbiro

Vadite svoj najljubši šport ali poskusite nekaj novega. Pametna ura vam omogoča izbiro med 105 športnimi načini, kot so tek, kolesarjenje, skakanje ali badminton. Beleži podatke o vadbi v realnem času, tako da lahko spremljate svoj napredek in povečate učinkovitost svojih vadb. Naprava šteje tudi korake, porabljene kalorije in prevožene razdalje.

Skrb za vaše zdravje

Pametna ura ponuja vrsto funkcij, ki vam pomagajo pri skrbi za vaše zdravje. Spremlja spanje in meri nasičenost krvi s kisikom. Omogoča tudi merjenje srčnega utripa do 24 ur na dan in vas obvesti o morebitnih alarmantnih spremembah. Preveri tudi vašo raven stresa. Ima tudi vgrajen termometer, da lahko meri vašo telesno temperaturo. Vse to vam bo omogočilo hiter odziv na zaskrbljujoče simptome!

Še več funkcij

S Hayloujem si lahko življenje še olajšate. Pametna ura vas bo obvestila o dohodnih sporočilih in klicih - nič več ne boste zamudili ničesar pomembnega! Ko predolgo sedite v enem položaju, vas bo opomnil, da se premaknete. Ponuja tudi sproščujoče dihalne vaje in podpira plačila Alipay. Še več, samo dvignite zapestje, da aktivirate zaslon.

Dolg čas delovanja

Kljub številnim možnostim pametna ura deluje res dolgo. Opremljen je z vzdržljivo baterijo, ki ima kapaciteto 230mAh. Popolnoma napolnjen lahko deluje do 10 dni pri običajni dnevni uporabi ali do 28 dni pri osnovni uporabi. Poslovite se od potrebe po prepogostem polnjenju svojih naprav!

V škatli

  • Pametna ura
  • Polnilni kabel
  • Navodila za uporabo
Znamka Haylou
Ime Haylou RS4 Plus
Model LS11
barva zlato
Dimenzije 45,2 x 37,2 x 10,4 mm
Širina traku 20 mm
Teža (s trakom) 57,6 g
Zaslon 1,78" AMOLED
Resolucija 368x448 slikovnih pik
Bluetooth različica 5.1
Senzorji Senzor srčnega utripa, senzor gibanja, senzor SpO2
Kapaciteta baterije 230 mAh
Podprti operacijski sistemi Android 6.0 in novejši, iOS 11.0 in novejši
Življenjska doba baterije Do 10 dni (z normalno uporabo, omogočeno 24-urno spremljanje srčnega utripa)
Vodoodporen IP68
Delovna temperatura 0-45°C
aplikacija Haylou Zabava
Število športnih načinov 105
Tehnične podrobnosti
Barva
rožnato zlata
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 19:57:32 GMT