VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Haylou RS4 (srebrna)

ID: 20636265
51,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ONA d.o.o.
Na voljo še 1 ponudba od 100.95 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Haylou RS4 (srebrna)

 

Pametna ura Haylou RS4

Ta praktična pametna ura vam bo pomagala skrbeti za svoje zdravje in izboljšati vašo telesno pripravljenost. Prav tako vas bo obvestil o dohodnih sporočilih. Omogoča vam izbiro med 12 športnimi načini in lahko spremlja vaš srčni utrip, spanje in nasičenost krvi s kisikom. Podpira plačila Alipay brez povezave in ima velik 1,78-palčni zaslon AMOLED. Ima tudi vodoodpornost IP68 in dolgo življenjsko dobo baterije do 10 dni pri normalni uporabi.

HD zaslon na dotik

Priročno upravljanje pametne ure omogoča velik 1,78″ AMOLED HD zaslon na dotik z ločljivostjo 368x448, ki zagotavlja čisto in berljivo sliko v skoraj vseh pogojih. Njegov videz lahko tudi prilagodite svojim željam, tako da izberete enega od dizajnov, ki so na voljo v aplikaciji, ali celo naložite svojo najljubšo fotografijo.

Držite prst na utripu

Spremljajte spremembe v telesu in se pravočasno odzovite na alarmantne simptome. Pametna ura spremlja nasičenost vaše krvi s kisikom. Prav tako lahko meri vaš srčni utrip 24 ur na dan. Prav tako vam bo pomagalo izvajati sproščujoče dihalne vaje. Poleg tega vam bo funkcija spremljanja spanja pomagala bolje razumeti svojo biološko uro in razviti dobre navade.

12 športnih načinov

Si želite v svojem najljubšem športu dosegati vedno boljše rezultate? Ali pa želite izboljšati svojo splošno telesno pripravljenost? Pametna ura Haylou RS4 vam bo pomagala! Zahvaljujoč natančnemu senzorju gibanja lahko naprava meri vaše razdalje, šteje korake in kuri kalorije. Prav tako vas bo opomnil, da se premaknete, če boste predolgo sedeli. Ponuja tudi do 12 športnih načinov, kot so kolesarjenje, plezanje ali gimnastika.

Ne zamudite sporočila

Ste že kdaj zamudili kakšno pomembno informacijo? Pametna ura RS4 vam bo pomagala preprečiti tovrstne težave! Ko ga združite s telefonom, boste takoj prejemali obvestila o dohodnih sporočilih in klicih. Naprava je združljiva s številnimi priljubljenimi aplikacijami. Zdaj imate lahko vse pomembno vedno na dosegu roke!

Več uporabnih funkcij

Oglejte si, kako vam še lahko pametna ura RS4 olajša življenje. Naprava podpira plačila Alipay brez povezave in omogoča priročen dostop do vremenske napovedi za naslednje 3 dni. Omogoča tudi nadzor nad predvajanjem glasbe iz pametnega telefona, na primer zaustavitev in preklapljanje skladb. Uporabite ga lahko tudi za zagon časovnika ali štoparice, iskanje seznanjenega telefona in nastavitev alarma.

Dolg čas delovanja

Pozabite na premajhne naprave, ki se prehitro izpraznijo. Pametna ura Haylou RS4 je opremljena z vrhunsko baterijo 230 mAh, ki zagotavlja osupljivo dolgo delovanje. Ob običajni dnevni uporabi lahko naprava z enim polnjenjem deluje približno 10 dni. V osnovnem načinu zdrži do 25 dni!

Lahka, vodoodporna, elegantna

Pametna ura RS4 je videti izjemno elegantna – lahko je fantastičen dodatek k skoraj vsaki obleki. Je tudi zelo udoben in lahek, saj tehta le 48,6 g. Njegov pas je narejen iz koži prijaznega silikona, ki diha. Pametna ura je tudi vodoodporna IP68, kar pomeni, da vam je ni treba sneti z zapestja, ko si umivate roke, izvajate intenzivno vadbo ali zapuščate hišo v dežju.

Znamka Haylou
Ime Haylou RS4
Model LS12
barva Srebrna
Dimenzije 45,2 x 37,2 x 11,1 mm
Širina traku 20 mm
Utež 48,6 g (vključno s trakom)
Zaslon 1,78" AMOLED
Resolucija 368x448
Bluetooth različica 5.1
Senzorji Senzor srčnega utripa, senzor gibanja, senzor kisika v krvi
Kapaciteta baterije 230 mAh
Sistemske zahteve Android 6.0 ali novejši, iOS 11.0 ali novejši (podprte funkcije se lahko razlikujejo glede na različne ure, mobilne telefone in države)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 10:08:09 GMT