VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Haylou RT2

ID: 20655244
57,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 57.59 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Haylou RT2

 

Pametna ura Haylou RT2

Poskrbite za svoje zdravje, izboljšajte svojo telesno pripravljenost in nikoli ne zamudite pomembnega sporočila. Pametna ura Haylou RT2 spremlja srčni utrip, spanje in nasičenost krvi s kisikom, ponuja do 12 športnih načinov in vas obvešča o dohodnih obvestilih v realnem času. Odlikuje ga IP68 vodoodpornost in dolga življenjska doba baterije do 20 dni z enim polnjenjem. Priročen dostop do njegovih funkcij omogoča zaslon na dotik Retina HD.

12 športnih načinov

Povečajte učinkovitost svojih vadb in uživajte v boljši telesni pripravljenosti. Pametna ura RT2 v realnem času beleži prevoženo razdaljo, hitrost, porabljene kalorije, srčni utrip med vadbo in druge podatke. Omogoča tudi izbiro med 12 športnimi načini. Tek, kolesarjenje, treking, joga ali morda gimnastika? Izberite svoj najljubši šport ali poskusite nekaj novega!

Jasen HD zaslon

Pametna ura ima okrogel zaslon Retina na dotik s 360 ppi, ki zagotavlja jasno in berljivo sliko tudi pri močni sončni svetlobi. Izdelan je iz trpežnega 2,5D stekla. Njegov dizajn lahko tudi prilagodite svojim željam. RT2 ima več vgrajenih zasnov zaslona, namenska aplikacija pa ponuja še več. Uporabite lahko tudi svojo najljubšo fotografijo, da daste zaslonu pametne ure edinstven pridih.

Dolg delovni čas

Naj vas ne skrbi, da boste morali svojo pametno uro pogosto polniti. RT2 je opremljen z vzdržljivo baterijo, ki ima kapaciteto 330mAh. Zahvaljujoč njemu lahko popolnoma napolnjena naprava deluje do 12 dni z običajno dnevno uporabo ali do 20 dni v osnovnem načinu.

Ne boste zamudili ničesar pomembnega

Seznanite pametno uro s telefonom in pazite, da ne zamudite ničesar pomembnega. RT2 vas bo takoj obvestil o dohodnih sporočilih, klicih in obvestilih. Združljiv je s številnimi priljubljenimi aplikacijami. Zdaj imate lahko vse pomembno vedno na dosegu roke - samo dvignite zapestje!

Pomagajte pri skrbi za svoje zdravje

Držite prst na utripu in pridobite sposobnost hitrega odziva na vse alarmantne simptome. Smartwatch RT2 lahko meri nasičenost krvi s kisikom – njegova prenizka raven pogosto vodi v utrujenost, pomanjkanje energije in težave s koncentracijo. Naprava omogoča tudi merjenje srčnega utripa v realnem času do 24 ur na dan. Izboljšan senzor zagotavlja večjo natančnost, sinhronizacija z aplikacijo pa omogoča sledenje spremembam.

Skrbi zase

Pametna ura ponuja še več funkcij, ki vam pomagajo pri skrbi za vaše zdravje. Spremljanje spanja vam bo pomagalo bolje razumeti delovanje vaše biološke ure in odpraviti navade, ki negativno vplivajo na kakovost vašega nočnega počitka. RT2 vas bo tudi opomnil na gibanje, če boste predolgo sedeli, štel vaše korake in porabljene kalorije čez dan ter vam celo pomagal izvajati sproščujoče dihalne vaje.

Dodatne lastnosti

Izkoristite dodatne funkcije pametne ure, da si olajšate življenje. RT2 vam omogoča daljinsko upravljanje glasbe, ki se predvaja iz vašega telefona, na primer preklapljanje skladb ali prilagajanje glasnosti. Omogoča tudi priročen dostop do vremenskih informacij in vam omogoča, da poiščete svoj seznanjeni telefon. Ponuja tudi časovno funkcijo.

Lahek, udoben, vodoodporen

Naprava je bila ustvarjena za zadovoljitev raznolikih potreb uporabnikov. Njegov trak je izdelan iz koži prijaznih materialov in je izjemno udoben. Okrogel kovinski okvir izgleda zelo elegantno in ščiti pametno uro pred znojem ali dežjem. Ohišje RT2 je izjemno trpežno, njegova ergonomska oblika pa omogoča udobno uporabo. Naprava je tudi vodoodporna po standardu IP68, tako da jo lahko na primer držite na zapestju, ko telovadite ali si umivate roke.

Znamka Haylou
Ime Haylou RT2
Model LS10
Dimenzije 45,7 x 45,7 x 12,1 mm
Širina traku 22 mm
Utež 55 g (vključno s trakom)
Zaslon 1,32" TFT
Resolucija 360x360
Bluetooth različica 5.0
Senzorji Senzor srčnega utripa, senzor gibanja, senzor kisika v krvi
Kapaciteta baterije 330 mAh
Delovni čas Do 12 dni (dnevna uporaba) / do 20 dni (osnovni način)
Sistemske zahteve Android 6.0 ali novejši, iOS 11.0 ali novejši (podprte funkcije se lahko razlikujejo glede na različne ure, telefone in države)
Vodoodporen IP68
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 09:02:41 GMT