VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Haylou RT3 (črna)

ID: 20636264
55,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 6 ponudb od 55.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Haylou RT3 (črna)

 

Pametna ura Haylou RT3

Poskrbite za neprimerljivo udobje med vsakodnevnimi aktivnostmi! Pametna ura Haylou RT3 vam bo omogočila, da spremljate svoje zdravje – spremlja srčni utrip, spanje, nasičenost krvi s kisikom in raven stresa. Ponuja več kot 100 različnih športnih načinov, omogoča upravljanje klicev in vas obvešča o dohodnih obvestilih. Opremljen je z lahko berljivim 1,43" AMOLED zaslonom. Zagotavlja dolg čas delovanja in je IP68 vodoodporen. Poleg tega ima sodoben in minimalističen dizajn.

Več kot 100 športnih načinov

Pametna ura RT3 bo vaš najboljši spremljevalec med vadbo. Naprava ponuja kar 105 športnih načinov, ki vam bodo posredovali najpomembnejše informacije o vaši vadbi. Med drugim vas bo obveščal o številu porabljenih kalorij, srčnem utripu, številu prehojenih korakov ali prehojeni razdalji. Med razpoložljivimi načini boste našli na primer nogomet, tek, kolesarjenje ali plezanje – zagotovo boste našli nekaj primernega zase!

Ne zamudite nobenega obvestila

Zdaj nobeno obvestilo ne bo ušlo vaši pozornosti! Povežite svoj pametni telefon s pametno uro prek povezave Bluetooth in udobno sprejemajte klice med vadbo v telovadnici ali kuhanjem – samo dvignite zapestje. RT3 vas bo obvestil tudi o dohodnih sporočilih in obvestilih. Vklopite funkcijo Always-on display in spremljajte vse najpomembnejše informacije, to je čas ali stanje napolnjenosti ure.

Poskrbite za svoje zdravje

Imejte svoje zdravje pod nadzorom. Pametna ura RT3 omogoča spremljanje ravni kisika v krvi – zaspanost in utrujenost po intenzivni vadbi ali delu je znak pomanjkanja kisika v telesu. Omogoča tudi spremljanje srčnega utripa do 24 ur na dan. Še več, o odkritih nepravilnostih vas bo takoj obvestil. Naprava ponuja tudi funkcijo menstrualnega koledarja, spremljanje kakovosti spanja ali vodnik za trening dihanja.

Velik zaslon AMOLED

Upravljanje pametne ure vam ne bo povzročalo težav. Odlikuje ga velik, lahko berljiv zaslon, ki je izdelan iz trpežnega in na poškodbe odpornega 2,5D stekla. Zagotavlja jasno in berljivo sliko v vseh pogojih. Njegov videz lahko tudi prilagodite svojim željam, tako da izbirate med več kot 100 številčnicami, ki so na voljo v aplikaciji Haylou Fun.

Skrbno premišljen dizajn

Uro odlikuje izredno lahka zasnova, saj tehta le okoli 50 gramov – med vsakodnevnim nošenjem je skoraj neopazna. Opremljena je s posebno številčnico, ki omogoča enostavno upravljanje ure. Naprava ima tudi vodoodpornost IP68, zato vam je ni treba sneti med umivanjem rok ali vadbo. Poleg tega je pametna ura RT3 videti izjemno elegantna in bo zanimiva popestritev vašega dnevnega stajlinga.

Do 20 dni delovanja

Izdelek je opremljen z zmogljivo 280 mAh baterijo, ki zagotavlja do 20 dni delovanja z enim polnjenjem v osnovnem načinu. Ob vsakodnevni uporabi ure z uporabo večine njenih funkcij pa je delovni čas naprave 7 dni. Še več, samo polnjenje ne bo trajalo dolgo.

Še več možnosti

Uporabite dodatne funkcije pametne ure, da si vsakodnevna opravila še olajšate. Z RT3 lahko enostavno nadzirate predvajanje glasbe iz pametnega telefona – preprosto preklopite ali ustavite skladbe. Naprava vas bo po dolgotrajnem sedenju na enem mestu tudi opomnila, da se premaknete, ali vam bo pomagala najti seznanjeni telefon.

Proizvajalec Haylou
Ime Pametna ura HAYLOU Solar Plus RT3
Model LS16
barva Črna
Dimenzije 45 x 45 x 10,1 mm
Utež 49,5 g (vključno s paščkom)
Bluetooth različica 5.2
Zaslon 1,43" AMOLED
Resolucija 466 x 466
Senzorji Senzor srčnega utripa, senzor nasičenosti krvi s kisikom, senzor gibanja
Kapaciteta baterije 280 mAh
Čas delovanja Do 7 dni
Sistemske zahteve Android 6.0 ali novejši; iOS 11.0 ali novejši
Vodoodporen IP68
aplikacija Haylou Zabava
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 19 May 2024 00:45:27 GMT