VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametna ura Mibro Watch Lite

ID: 20655245
46,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: VICOM d.o.o.
Na voljo še 1 ponudba od 59.39 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna ura Mibro Watch Lite

 

Pametna ura Mibro Watch Lite

Poskrbite za svoje zdravje in telesno pripravljenost, uživajte v priročnem dostopu do obvestil in uporabljajte množico uporabnih funkcij. Pametna ura Mibro Lite ponuja 15 športnih načinov na izbiro in lahko spremlja srčni utrip, spanje in nasičenost krvi s kisikom. Njegove dodatne funkcije vključujejo 1,3-palčni zaslon AMOLED in življenjsko dobo baterije do 10 dni. Napravo odlikuje tudi lahka zasnova in vodoodpornost IP68.

AMOLED 1,3″ barvni zaslon

Uživajte v udobni in prijetni izkušnji pametne ure. Model Lite je opremljen z 1,3″ AMOLED zaslonom iz 2,5D stekla, ki zagotavlja čudovite, žive barve in svetlo, jasno sliko tudi pri močni svetlobi. Tudi prstni odtisi na njem ne bodo vidni. Njegov videz lahko tudi prilagodite svojim željam. Izbirajte med številnimi razpoložljivimi dizajni številčnic in dajte svoji uri edinstven pridih!

Idealno za športnike

Pametna ura tehta le 48 g – sploh ne boste čutili, da jo imate na zapestju. Še več, njegova debelina ne presega 9,8 mm. Je tako lahek in udoben, da ga lahko brez težav uporabljate vsak dan – tudi med vadbo. Naprava je tudi vodoodporna IP68, kar pomeni, da je znoj, dež ali brizganje ne ogrožajo. Njegova dodatna prednost je eleganten, minimalističen dizajn.

15 športnih načinov

Želite malo izboljšati svojo kondicijo? Ali pa vas skrbi doseganje čedalje boljših rezultatov v vašem najljubšem športu? Pri tem vam bo pomagala pametna ura Mibro Watch Lite! Naprava šteje korake in porabljene kalorije ter omogoča izbiro med 15 športnimi načini, kot so na primer tek, hoja, joga, badminton ali brezplačen trening. Zagotovo boste našli nekaj zase!

Dolg čas delovanja

Se odpravljate na izlet s kolesom? Ali pa načrtujete večdnevno potovanje? Ne bojte se, da vam pametna ura prehitro ne bo več služila! Model Lite vam lahko ob običajni dnevni uporabi služi do 10 dni. V stanju pripravljenosti naprava zdrži približno 40 dni. Pozabite na potrebo po pogostem polnjenju!

Poskrbite za svoje zdravje

Pazite na utrip in takoj ugotovite vse zaskrbljujoče simptome. Pametna ura omogoča merjenje srčnega utripa in nasičenosti krvi s kisikom ter ponuja funkcijo spremljanja spanja. Odpravite slabe navade in začnite dovolj spati! Naprava vam omogoča tudi preverjanje ravni stresa in ponuja sproščujoče dihalne vaje. Še več, informacije, ki jih zbira pametna ura, najdete v aplikaciji Mibro Fit.

Ne zamudite ničesar pomembnega

Z Mibro vam ni treba skrbeti, da bi zamudili pomembne informacije. Pametna ura vas bo v trenutku obvestila o dohodnih sporočilih, obvestilih in klicih – samo poglejte na zaslon! Naprava je združljiva z večino priljubljenih aplikacij, kot so Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter, Skype in številne druge.

Še več uporabnih funkcij

Mibro Watch Lite ponuja še več funkcij, ki vam bodo prišle prav vsakodnevno. Odlična bo na primer kot štoparica ali budilka, opominjala pa vas bo tudi na gibanje (ko predolgo sedite na enem mestu) in pitje vode. Uporabite lahko tudi vremensko napoved in kalkulator. Pametna ura omogoča tudi daljinsko upravljanje kamere in predvajalnika glasbe na pametnem telefonu.

V škatli

  • Pametna ura
  • Polnilni kabel USB-A z magnetnim priključkom
  • Navodila za uporabo
Znamka Mibro
Ime Mibro Lite
Model XPAW004
Dimenzije Φ43 mm, debelina: 9,8 mm (brez senzorja srčnega utripa)
Širina traku 20 mm
Dolžina traku Do 245 mm
Utež 48 g (vključno s trakom)
Material Kovina + plastika + silikon
Zaslon 1,3″ AMOLED HD
Kapaciteta baterije 230 mAh
Čas delovanja Pribl. 10 dni (normalna uporaba) / pribl. 40 dni (stanje pripravljenosti)
Način polnjenja Magnetni priključek
Bluetooth 5.0
Senzorji Optični senzor srčnega utripa, senzor SpO2, merilnik pospeška
Vodoodporen IP68
Delovna temperatura Od -20°C do 45°C
aplikacija Mibro Fit
Podprti sistemi Android 5.0 in novejši, iOS 10.0 in novejši (funkcije se lahko razlikujejo glede na model pametne ure, pametni telefon in državo)
Podprti jeziki Poenostavljena kitajščina, angleščina, francoščina, španščina, portugalščina, ruščina, japonščina, korejščina, tajščina, arabščina, indonezijščina, vietnamščina, turščina, nemščina, italijanščina, poljščina, perzijščina
Posodobitve OTA
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 17:50:12 GMT