VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPametni domPametna svetila, stikala in vtičnicePametno stikaloPametna vtičnica MEROSS MSS305-EU z merjenjem energije (brez HomeKita)

Pametna vtičnica MEROSS MSS305-EU z merjenjem energije (brez HomeKita)

ID: 20984991
41,18 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 12.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna vtičnica MEROSS MSS305-EU z merjenjem energije (brez HomeKita) Pametna vtičnica MEROSS MSS305-EU vam omogoča udobno upravljanje povezanih naprav, ne glede na to, kje ste. Deluje z napravami Amazon Alexa, Google Home in SmartThings ter vam omogoča upravljanje s preprostimi glasovnimi ukazi. Funkcija spremljanja porabe energije vam bo pomagala zmanjšati stroške, z urniki delovanja in časovniki pa lahko delovanje naprav prilagodite svojim potrebam. Nest deluje z vašim obstoječim omrežjem Wi-Fi, kar pomeni, da ne potrebujete dodatne osrednje naprave, s tehnologijo Bluetooth pa bo nastavitev enostavna. Spremljanje porabe energije Želite biti bolj pozorni na porabo energije v vašem domu? Meross Nest zagotavlja poročila o porabi energije povezanih naprav v realnem času. To je odličen način za nadzor stroškov in zmanjšanje računa za električno energijo. Z dostopom do preteklih podatkov v aplikaciji Meross lahko kadar koli spremljate in analizirate trende porabe energije. Samo nekaj besed Upravljanje vtičnice je preprostejše, kot si mislite. Z združljivostjo s pametnimi glasovnimi pomočniki, vključno z Amazon Alexa, Google Home in SmartThings, lahko svoje naprave priročno upravljate s preprostimi glasovnimi ukazi. Zdaj lahko ugasnete luči ali vklopite ventilator, ne da bi vam bilo treba vstati s stola. Namenska aplikacija Z aplikacijo Meross imate popoln nadzor nad svojimi napravami, ne glede na to, kje ste. Ste pozabili ugasniti luč, ko ste zapustili hišo? To ni več t…

 

Pametna vtičnica MEROSS MSS305-EU z merjenjem energije (brez HomeKita) Pametna vtičnica MEROSS MSS305-EU vam omogoča udobno upravljanje povezanih naprav, ne glede na to, kje ste. Deluje z napravami Amazon Alexa, Google Home in SmartThings ter vam omogoča upravljanje s preprostimi glasovnimi ukazi. Funkcija spremljanja porabe energije vam bo pomagala zmanjšati stroške, z urniki delovanja in časovniki pa lahko delovanje naprav prilagodite svojim potrebam. Nest deluje z vašim obstoječim omrežjem Wi-Fi, kar pomeni, da ne potrebujete dodatne osrednje naprave, s tehnologijo Bluetooth pa bo nastavitev enostavna. Spremljanje porabe energije Želite biti bolj pozorni na porabo energije v vašem domu? Meross Nest zagotavlja poročila o porabi energije povezanih naprav v realnem času. To je odličen način za nadzor stroškov in zmanjšanje računa za električno energijo. Z dostopom do preteklih podatkov v aplikaciji Meross lahko kadar koli spremljate in analizirate trende porabe energije. Samo nekaj besed Upravljanje vtičnice je preprostejše, kot si mislite. Z združljivostjo s pametnimi glasovnimi pomočniki, vključno z Amazon Alexa, Google Home in SmartThings, lahko svoje naprave priročno upravljate s preprostimi glasovnimi ukazi. Zdaj lahko ugasnete luči ali vklopite ventilator, ne da bi vam bilo treba vstati s stola. Namenska aplikacija Z aplikacijo Meross imate popoln nadzor nad svojimi napravami, ne glede na to, kje ste. Ste pozabili ugasniti luč, ko ste zapustili hišo? To ni več težava! Z nekaj kliki na pametnem telefonu lahko ugasnete luči, sesalnik ali katero koli drugo napravo. Prilagojeno vašemu dnevu Aplikacija omogoča tudi nastavitev urnikov delovanja in časovnikov. Naprave lahko programirate tako, da se samodejno vklopijo in izklopijo ob določenih urah dneva ali noči. To je odlično, če želite, da se luči samodejno prižgejo ob mraku ali izklopijo ob določeni uri. Vključeno pametna vtičnica navodila za uporabo Proizvajalec Meross Model MSS305-EU Vhodni tok 100-240 V, 50/60 Hz Izhodni tok 16 A (največ) Združljivost Amazon Alexa, Google Home, SmartThings Standard brezžične komunikacije IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R Brezžična varnost Podpira standarde WEP 64/128 bitov, WPA-PSK / WPA2-PSK (ne podpira WiFi Enterprise) Aplikacija Meross Sistemske zahteve iOS 10 ali novejši, Android 6.0 ali novejši Dimenzije 5 x 5,7 x 6,3 cm Temperatura delovanja 0 °C ~ 40 °C Temperatura shranjevanja -40 °C~70 °C Delovna vlažnost 10 % ~ 90 % (brez kondenzacije) Vlažnost okolice za shranjevanje 5 % ~ 90 % (brez kondenzacije)
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 23:10:56 GMT