Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametna vtičnica WiFi Gosund SP1-H (2 paketa) (HomeKit)

Pametna vtičnica WiFi Gosund SP1-H (2 paketa) (HomeKit)

ID: 20628306
22,38 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 25.38 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametna vtičnica WiFi Gosund SP1-H (2 paketa) (HomeKit)

 

Pametna vtičnica Gosund SP1-H (različica HomeKit)

Dvignite upravljanje pametnega doma na novo raven. Pametna vtičnica Gosund SP1-H vam omogoča, da združite svoje naprave z Apple HomeKit in jih priročno upravljate na daljavo. Združite svoje naprave v skupine, jih upravljajte z glasom in ustvarite delovne urnike zanje. Nadzor lahko delite tudi z družino ali prijatelji. V kompletu sta 2 pametni vtičnici SP1-H. Tip DE - brez luknje (stranska ozemljitev)

Servisirajte svoje naprave na daljavo

Želite prižgati klimatsko napravo doma, medtem ko ste v službi? Ali pa se morda zgodi, da pozabite ugasniti luč, preden zapustite stanovanje? To ni več problem! S pametno vtičnico Gosund SP1-H lahko seznanite svoje naprave z Apple HomeKit, tako da jih lahko upravljate na daljavo – ne samo doma, ampak tudi v službi, v kavarni ali na dopustu v tujini, na primer.

Ustvarite urnike opravil in časovnike

Prilagodite svoj pametni dom tako, da vam ustreza. Pametna vtičnica SP1-H omogoča ustvarjanje delovnih urnikov za izbrane aparate. Tako lahko poskrbite, da se lučka samodejno ugasne, ko običajno odhajate v službo, grelec pa začne delovati, preden pridete domov, da boste uživali v prijetni toploti. Ali želite, da se določen aparat samodejno izklopi po določenem času? Tudi to je možno! Samo nastavite časovnik.

Upravljajte svoje naprave z glasom

Preizkusite, kako preprosto in priročno je lahko upravljanje vašega pametnega doma. Zahvaljujoč združljivosti z Apple HomeKit vam SP1-H omogoča upravljanje izbranih naprav z glasovnim pomočnikom Siri. Ni vam več treba vsakič poseči po telefonu! Z le nekaj besedami lahko na primer prižgete klimo ali prižgete luč.

Delite nadzor

Vaša družina in prijatelji lahko prav tako udobno upravljajo svoj pametni dom prek aplikacije. Vse kar morate storiti je, da delite svoje naprave z njimi! Sedaj lahko vaši najdražji enostavno na daljavo zaženejo klimatsko napravo, ugasnejo grelec ali ugasnejo luči. Z Gosundom boste ustvarili pameten dom, kjer se bodo vsi dobro počutili!

Varnost uporabe

Vtičnica je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki ji zagotavljajo izjemno vzdržljivost. Njegovo ohišje je bilo izdelano iz ognjevarne plastike PC V0. Izdelek je med drugim tudi zaščiten pred pregrevanjem in prevelikim tokom. Po potrebi ga lahko zaklenete tudi proti otrokom. Zaradi vsega tega je vtičnica SP1-H varna za vso družino.

V škatli

  • Pametna vtičnica SP1-H x2
  • Navodila za uporabo
Znamka Gosund
Model SP1-H
Vtikač EU
Material PC V0 (ognjevarno)
Napetost 240V
Največja moč 16A / 3680W
Brezžična povezava 2,4 GHz WiFi
aplikacija HomeKit
Prikaz stanja LED
Časovno stikalo ja
Merjenje porabe električne energije št
Cached: Thu, 02 May 2024 08:25:28 GMT