VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPAMETNI SENZOR GIBANJA BroadLink

PAMETNI SENZOR GIBANJA BroadLink

ID: 20628292
16,46 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PAMETNI SENZOR GIBANJA BroadLink

 

Inteligentni senzor gibanja Broadlink

Naj bo vaš dom varnejši in uživajte v še večjem udobju. Pametni senzor gibanja Broadlink ima doseg zaznavanja do 9 m in vas bo takoj opozoril na vsako sumljivo dejavnost v prostoru. Deluje s celo vrsto drugih naprav in senzorjev, tako da lahko ustvarite pametne scene in urnike. Priročno upravljajte svoj sistem pametnega doma s pametnim telefonom ali platformami, kot so Amazon Alexa, Google Assistant in IFTTT.

Zanesljivo delovanje

Priložen nastavljiv nosilec omogoča hitro in enostavno namestitev naprave, ki bo ostala trdno na mestu – brez padca s stene ali premikanja. Z dosegom zaznavanja do 9 m ste lahko prepričani, da vaši pozornosti ne bo ušlo nobeno sumljivo gibanje. Še več, poseben varnostni sistem vas bo takoj obvestil, če nekdo odstrani senzor.

Široka združljivost

Zakaj s tem praktičnim senzorjem ustvarite veliko pametnih prizorov? Izdelek deluje z IFTTT in je združljiv s široko paleto naprav Broadlink in drugih znamk. Lahko ga na primer priključite na pametno vtičnico, stikalo, žarnico, TV, klimatsko napravo, električne zavese ali LED trak. Možnosti je res ogromno!

Ustvarite pametne scenarije in uživajte v priročnosti

Si želite pameten dom, ki je popolnoma prilagojen vašemu življenjskemu slogu? Raziščite funkcije, ki so na voljo v aplikaciji Broadlink, in se prepričajte sami! Naj se luči in TV samodejno prižgejo ob določenih urah, ko vstopite v sobo, klimatska naprava pa se izklopi, ko jo zapustite. Tako lahko uživate ne le v udobju svojih sanj, temveč tudi zmanjšate porabo energije in se izognete previsokim računom za elektriko.

Zaradi varnosti

S senzorjem gibanja Broadlink lahko naredite svoj dom še bolj varen. Če nekdo nezaželen vstopi v sobo, vas bo naprava takoj obvestila s pošiljanjem opozorila na vaš telefon. Programirate ga lahko tudi tako, da se samodejno izklopi, če nekaj minut ni zaznano premikanje - na ta način prihranite elektriko in se izognete nevarnostim, kot je požar.

Odkrijte prednosti brezžičnih rešitev

Osvobodite se kablov in uživajte v prednostih brezžičnih rešitev. Senzor za napajanje potrebuje baterijo CR123A, kar mu omogoča do eno leto delovanja. Njegova zamenjava je preprosta in hitra. In ni vam treba skrbeti, da bi pozabili! Ko se baterija izprazni, vam senzor pošlje obvestilo na vaš telefon.

Znamka Broadlink
Ime Senzor gibanja
Model PIR3-FC
Brezžična povezava 2,4 GHz
maks. zaznavni kot 120°
maks. območje zaznavanja 9m
Napajanje CR123A baterija
Delovni čas Približno 1 leto
Delovna temperatura -10°C-55°C
Delovna vlažnost ≤90 % RH
Dimenzije 107,93 x 60,2 x 35,1 mm
Podprti sistemi iOS 9.0, Android 4.1 ali novejši
Teža predmeta 140 g
barva Bela
Vir energije Na baterije
Baterije priložene št
Aplikacija doma Zaznavanje gibanja
Omogočen WiFi in nadzor od koder koli ja
Kompatibilnost Alexa, IFTTT
Urniki, časovniki Rutinska avtomatizacija
Cached: Mon, 20 May 2024 09:01:59 GMT