VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiTermostatiPametni termostatski radiatorski ventil Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Pametni termostatski radiatorski ventil Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

ID: 20657793
29,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 55.55 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametni termostatski radiatorski ventil Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

 

Pametni termostatski ventil Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Naj bo vaše stanovanje prijetno toplo. Pametni termostatski ventil Avatto TRV06 vam omogoča, da ga upravljate na daljavo s skoraj kjerkoli na svetu s pomočjo aplikacije Tuya, kot tudi ustvarjate urnike delovanja. Pesto (ni vključeno) vam bo omogočilo uporabo vseh funkcij, ki jih ponuja termostatski ventil. Deluje tudi z inteligentnimi glasovnimi pomočniki. Ima številne praktične funkcije, vključno z zaznavanjem odprtega okna, odstranjevanjem vodnega kamna in zaščito pred zmrzovanjem. Ima tudi LED zaslon za enostaven dostop do ključnih informacij.

Funkcija odstranjevanja vodnega kamna

Bodite prepričani, da vaš grelec popolnoma deluje. Glava TRV06 enkrat na dva tedna popolnoma odpre ventil za približno 30 sekund. Ta rešitev bo preprečila nastanek velike količine vodnega kamna. Na zaslonu se izpiše "Ad" in po 30 sekundah se radiator vrne v prejšnje stanje delovanja.

Inteligentno zaznavanje odprtega okna

Visoki računi za ogrevanje so preteklost. Naprava ima funkcijo odprtega okna. Kaj to pomeni? Ko termostatski ventil zazna padec temperature v prostoru za več kot 6°C v 4 minutah, takoj izklopi grelec. Ta rešitev vam bo prihranila denar! Funkcija se izklopi, ko zazna dvig temperature za 3 °C ali samodejno po 48 minutah. Izklopite ga lahko tudi ročno.

Še več možnosti

TRV06 ponuja funkcijo Anti-Freezing, ki učinkovito ščiti sistem pred zmrzovanjem. Ko je grelec izklopljen in temperatura v prostoru pade pod 5°C, bo naprava samodejno vklopila grelec. Še več, ventil inteligentno shrani zadnje nastavljene parametre - izjemno koristna funkcija, zlasti v primeru izpada električne energije. Na voljo je tudi otroška zaščita, možno je krmiljenje več termostatov v različnih prostorih.

Priročno daljinsko upravljanje

Vse najpomembnejše informacije na dosegu roke! Prenesite aplikacijo Tuya Smart na svoj pametni telefon ali tablični računalnik in udobno upravljajte ventil TRV06 od koder koli. Ko napravo povežete s središčem (ni priloženo), jo lahko upravljate tudi s pametnimi glasovnimi pomočniki, vključno s Smart Things, Google Assistant ali Amazon Alexa – za nastavitev sobne temperature je dovolj preprost glasovni ukaz! Možno je tudi deliti napravo z drugimi člani, da skupaj ustvarijo pametni dom.

Uskladite njegovo delovanje s svojim urnikom

Zdaj lahko enostavno prilagodite ogrevanje v svojem domu svojemu življenjskemu slogu. Naprava omogoča ustvarjanje tedenskih urnikov obratovanja prek aplikacije. Zahvaljujoč njej lahko enostavno prilagodite temperaturo vsake sobe svojim potrebam. Ni vam več treba skrbeti, da se boste zjutraj zbudili v mrazišču!

S pozornostjo do podrobnosti

Termostatski ventil Avatto je opremljen z lahko berljivim LED zaslonom, zahvaljujoč kateremu boste imeli dostop do najpomembnejših informacij o stanju njegovega delovanja. Iz njegove ravni boste izvedeli o stanju ogrevanja, nastavljeni temperaturi ali izbranem načinu. Prav tako vas bo obvestil o nizki ravni napolnjenosti baterije.

Vključeno

  • pametni termostatski ventil
  • Danfoss RA adapter
  • Adapter Danfoss RAV
  • Adapter Danfoss RAVL
  • navodila
Proizvajalec Avatto
Model TVR06
barva Bela
Dimenzije 118 x 124 x 33 mm
Material ABS, kaljeno steklo
Sistemske zahteve iOS 8.0 (in novejši) / Android 4.0 (in novejši)
Glasovni pomočniki Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, Smart thing itd.
aplikacija Pametno življenje / Tuya Smart
Brezžična povezava 2,4 GHz / 2,4 GHz in 5 GHz
Brezžični komunikacijski protokol Zigbee 3.0
Napajanje 2x AA 1,5V baterija (ni priložena)
Senzor temperature NTC
Temperaturno območje 5°C~60°C
Natančnost temperature ±1°C
Vhodna napetost AC 110~240V, 50/60 Hz
Nazivni tok 10A
Nazivna moč 800 W
Poraba v stanju pripravljenosti 0,45 W/0,1 mA
Delovna temperatura -10°C~40°C
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 29 Apr 2024 10:54:39 GMT