VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametni vtič WiFi Gosund EP2 Tuya

Pametni vtič WiFi Gosund EP2 Tuya

ID: 20628291
11,58 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 13.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametni vtič WiFi Gosund EP2 Tuya

 

Gosund EP2 pametni vtič

Zdaj lahko svoj pametni dom upravljate še bolj udobno. Pametni WiFi vtič Gosund EP2 je združljiv z več aplikacijami in glasovnimi pomočniki, kot sta Amazon Alexa in Google Assistant. Omogoča daljinsko upravljanje povezanih naprav, spremljanje njihove porabe energije in celo glasovno upravljanje. Ustvarite lahko tudi urnike dela in delite nadzor z družino ali prijatelji. Hkrati je čep dovolj kompakten, da ne zavzame preveč prostora.

Daljinski upravljalnik v aplikaciji

Upravljanje sistema pametnega doma še nikoli ni bilo lažje. Vtič deluje s platformami, kot so Google Home, Gosund, TUYA in Smart Life, kar pomeni, da lahko svoje priključene naprave udobno upravljate na daljavo – s svojim pametnim telefonom. Vklopite in izklopite svoje naprave, kjer koli že ste – doma, v restavraciji ali na dopustu. Ustvarite jim lahko tudi podrobne urnike. Luč, ki se samodejno ugasne, ko zapustite stanovanje? Zdaj je to mogoče!

Upravljajte svoje naprave z glasom

Kuhate, vaše roke so zasedene in bi vam koristila dodatna svetloba? Sedite udobno na stolu in želite prižgati ventilator? Brez problema! Sploh se vam ni treba premakniti s sedeža ali poseči po telefonu. Vtič EP2 je združljiv z glasovnimi pomočniki Google Assistant in Amazon Alexa. Samo dajte pravi ukaz in opazujte, kako se vaš pametni dom prilagaja vašim potrebam!

Delite nadzor

Tudi vaša družina ali prijatelji lahko udobno upravljajo vaš pametni dom. Če želite, delite svoje vtičnice in povezane naprave v aplikaciji z nekaterimi svojimi prijatelji. Tako lahko tudi oni na daljavo upravljajo naprave, spremljajo porabo energije in ustvarjajo urnike. Z Gosundom lahko preprosto spremenite svoj dom v prijazen kraj za vso družino!

Adijo visoki računi za elektriko

Gosund vam ponuja nov način varčevanja z elektriko. Kaj to pomeni? Z uporabo vtiča EP2 lahko s pametnega telefona priročno spremljate porabo energije opreme, ki je nanj priključena. Se želite prepričati, da določena naprava ne porabi več energije, kot je potrebno? Načrtujte, da se izvaja samo takrat, ko ga potrebujete!

Majhen in enostaven za namestitev

Znebite se velikih, nepraktičnih naprav, ki zavzamejo preveč prostora in ovirajo druge vtičnice na razdelilniku, zaradi česar jih ni mogoče uporabljati. EP2 je tako majhen, da ne bo motil ničesar! Tudi njegova namestitev in konfiguracija vam ne bosta povzročali težav. Naprava zagotavlja tudi varnost uporabe. Ne bo se pregreval in bo ščitil povezano opremo pred morebitnimi poškodbami.

Neverjetno trpežna

Kaj še naredi pametni vtič Gosund EP2 vsekakor vreden vaše pozornosti? Naprava je izdelana iz vrhunskih materialov, ki ji dajejo neverjetno vzdržljivost. Ognjevarno ohišje zagotavlja večjo varnost uporabe in ščiti izdelek pred poškodbami, fosfor-bronasti konektorji in napreden PCBA pa zagotavljajo njegovo zanesljivost in preprečujejo preobremenitev.

Znamka Gosund
Model EP2
Število kosov v škatli 1
Material Ognjevarni PC V0
Napetost 220-240V
maks. učinkovitost 10A
Wifi 2,4 GHz
aplikacija Gosund / Pametno življenje / TUYA
Kompatibilnost Amazon Alexa in Google Assistant
Trenutni maks 10A
moč maks 2500 W
Vrsta zaščite LED
Časovno stikalo ja
Prikaz stanja LED
Merjenje trenutne energije ja
Cached: Sun, 05 May 2024 09:47:18 GMT