VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametno stikalo Sonoff MINIR4

ID: 20628317
21,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Na voljo še 1 ponudba od 50.08 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametno stikalo Sonoff MINIR4

 

Sonoff Smart Switch MINIR4

Ali želite svoje naprave uporabljati še udobneje? S pametnim stikalom Sonoff bo to mogoče! Izdelek vam omogoča upravljanje povezanih naprav z aplikacijo eWeLink ali prek pomočnikov, kot sta Google Home ali Amazon Alexa. Za potrditev varnosti je naprava prejela več certifikatov. Še več, s kombinacijo s strojno opremo R5 ali S-MATE (na voljo za prodajo ločeno) lahko pridobite še več daljinskega nadzora svojih naprav.

01Sonoff/MINIR4/4

Pametno stikalo

Pametno stikalo Sonoff odlikuje majhna velikost, zaradi česar je bolj priročno za uporabo in se prilega v različne montažne doze, vključno z najmanjšo - EU/86/120. Opremljen je s čipom EPS32, ki ga je spremenil v inteligentno napravo. Z njegovo pomočjo lahko avtomatizirate razsvetljavo in elektronske naprave ter svoj dom spremenite v pametni dom.

01Sonoff/MINIR4/5

Visoka združljivost

Sonoff Smart Switch kaže odlično združljivost. Preprosto ga lahko povežete s stikali, kot so stikalo za vrata, stikalo za preklop, stikalo za trenutek, stikalo SPDT in celo senzorji brez toka. Še več, preprosto lahko ustvarite pametne prizore, saj stikalo deluje s senzorji gibanja, senzorji vrat in oken ali drugimi funkcijami avtomatizacije doma.

01Sonoff/MINIR4/6

Enostaven nadzor

Ni vam več treba skrbeti za težave pri upravljanju pametnega doma. MINI R4 lahko enakovredno združite z R5 in S-MATE (na voljo za ločeno prodajo), tako da ga boste lahko upravljali lokalno, tudi ko ne morete vzpostaviti internetne povezave. Signal eWeLink-Remote bo to omogočil. Še več, stikalo lahko upravljate tudi z glasom, zahvaljujoč združljivosti z Google Home in Amazon Alexa.

01Sonoff/MINIR4/2

Hiter začetek

Priključitev pametnega stikala je zelo enostavna. Vse kar morate storiti je, da ga povežete s pravo napravo in nato prenesete aplikacijo eWeLink. Sedaj morate samo svoj telefon in opremo seznaniti s tehnologijo Bluetooth. To vam omogoča nadzor nad celotnim domom, tudi če ste v službi ali nakupujete.

01Sonoff/MINIR4/3

Varnost

Pametno stikalo Sonoff je tudi jamstvo za varnost tudi v nenavadnih situacijah. Prejel je certifikat TÜV, izpolnjuje pa tudi standarde CE in FCC. Tako ste prepričani, da je naprava v skladu z mednarodnimi predpisi. Še več, z novimi priključki, ognjevarnim ohišjem in uporabo visokokakovostnih materialov je še bolj odporen na obrabo in vam lahko služi zelo dolgo.

01Sonoff/MINIR4/1
Producent Sonoff
Model MINIR4
Vnos 100-240 V ~ 50/60 Hz 10 A maks.
Izhod 100-240 V ~ 50/60 Hz 10 A maks.
Material PC V0
Dimenzije 39,5 × 33 × 16,8 mm
Wifi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Cached: Mon, 29 Apr 2024 11:23:57 GMT