VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Pametno stikalo Sonoff ZBMINIL2

ID: 20628275
16,54 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 19.30 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametno stikalo Sonoff ZBMINIL2

 

Sonoff pametno stikalo ZBMINIL2

Želite lažje upravljati svojo opremo? S stikalom Sonoff bo to mogoče! Z njegovo pomočjo boste dobili nadzor nad osvetlitvijo. Odlikuje ga majhna velikost, zato ga enostavno namestite v različne montažne doze, deluje pa tudi z različnimi vrstami stikal. Še več, upravljate ga lahko z glasom, saj je združljiv z Google Home ali Amazon Alexa.

01Sonoff/ZBMINIL2/7

Pametno stikalo

Sonoff Smart Switch se odlikuje po majhnosti, kar pomeni, da ga lahko namestite v različne montažne doze, tudi najmanjšo - EU/86/120. Poleg tega deluje z različnimi vrstami zunanjih stikal, kot je nagibno ali stensko stikalo z gumbi. Napravo Sonoff je tudi enostavno namestiti in ne zahteva nevtralne žice.

01Sonoff/ZBMINIL2/1

Več možnosti nadzora

Pametno stikalo Sonoff ima dvosmerno krmiljenje. Enostavno ga lahko povežete z razsvetljavo vašega stopnišča. Še več, za še lažji nadzor lahko ustvarite pametne prizore, s funkcijo časovnika pa lahko nastavite, kdaj naj se luči prižgejo, izklopijo, ali razporedite časovne zanke.

01Sonoff/ZBMINIL2/6

Enostavnost in zanesljivost

Za dodatno udobje ima stikalo Sonoff glasovno upravljanje, saj dokazuje združljivost z Google Home, Amazon Alexa ali Alice. Še več, ni vam treba skrbeti za internetne težave, saj se lahko Sonoff s svojim stikalom Zigbee 3.0 poveže z Zigbee Hubom in ustvari domači LAN. Poleg tega imate možnost nadzora osvetlitve tudi, če je njena moč samo 3 vate.

01Sonoff/ZBMINIL2/2

Hiter začetek

Priključitev pametnega stikala je zelo enostavna. Vse kar morate storiti je, da ga povežete s pravo napravo in nato prenesete aplikacijo eWeLink. Zdaj morate le seznaniti svoj telefon in opremo s tehnologijo Bluetooth. To vam omogoča nadzor nad celotnim domom, tudi če ste v službi ali nakupujete.

01Sonoff/ZBMINIL2/4

Garancija varnosti

Sonoff Smart Switch ZBMINIL2 je jamstvo za varnost, zato je njegovo ohišje izdelano iz PC-ja z oznako požarne odpornosti V-0. Še več, priključne letve zagotavljajo varnost kablov in njihovo zanesljivo povezavo. Stikalo je opremljeno tudi z jedrom EFR32MG22, ki se ponaša z nizko porabo energije. Vse to pomeni, da lahko varno uporabljate pametno stikalo Sonoff.

01Sonoff/ZBMINIL2/5
Producent Sonoff
Model ZBMINIL2
Brezžična povezava Zigbee 3.0
Dimenzije 39,5 × 32 × 18,4 mm
Material PC V0
Vnos 100-240 V ~ 50/60 Hz 6 A maks.
Izhod 100-240 V ~ 50/60 Hz 6 A maks.
Cached: Sun, 28 Apr 2024 18:09:12 GMT