VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametno stikalo za luč Gosund SW9 Tuya

Pametno stikalo za luč Gosund SW9 Tuya

ID: 20628302
14,51 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 17.95 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametno stikalo za luč Gosund SW9 Tuya

 

Visoka združljivost

Stikalo za luči Gosund SW9 uporabnikom omogoča glasovno upravljanje luči v svojem domu s pomočjo Google Assistant in Amazon Alexa. Ponuja popolno svobodo nadzora luči brez potrebe po ročnem aktiviranju luči s stikalom ali uporabi aplikacije.

Funkcija časovnika/razporejanja

Posebna aplikacija ponuja še več možnosti s prenosom 2,4 Ghz. Nastavite lahko na primer aktiviranje izbrane naprave ob določenem času, tako da lahko uživate v popolnem nadzoru nad razsvetljavo v vašem domu brez nepotrebnih dodatnih korakov.

Glasovno upravljanje

Ni vam več treba vstati s kavča ali stola, da bi prižgali ali ugasnili luči. Z integracijo stikala z Google Assistantom ali Amazon Alexa boste pridobili možnost še bolj priročnega upravljanja svojih naprav. S preprostim glasovnim ukazom lahko uživate v točno takšni svetlobi, kot si jo želite!

Moderen in minimalističen dizajn

Dvojno stikalo za luči ne odlikuje le funkcionalnost in udobje uporabe, temveč tudi sodoben in minimalističen dizajn. Zaradi klasične bele barve in preproste oblike se popolnoma prilega skoraj vsakemu aranžmaju. Eleganten dizajn te napredne naprave vas bo nedvomno navdušil.

Nadzor, kjerkoli že ste

Aplikacija omogoča tudi daljinsko upravljanje naprave od kjer koli. Takšna rešitev uporabniku ne daje le izredne svobode pri nadzoru razsvetljave v vašem domu, ampak je tudi izjemno praktična. Nič vas ne bo več omejevalo – delovanje vaših svetilk lahko enostavno prilagodite kjer koli že ste.

Znamka Gosund
Model SW9
obremenitev 230V/10A
Aplikacija Gosund, SmartTuya
Kompatibilnost Amazon Alexa, Googlova domača stran
Povezljivost 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
Dimenzije 14 x 10 x 6 cm
Cached: Sun, 05 May 2024 14:09:03 GMT