VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametno Wi-Fi stikalo Sonoff MINI R2

Pametno Wi-Fi stikalo Sonoff MINI R2

ID: 20628259
8,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 11.20 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametno Wi-Fi stikalo Sonoff MINI R2

 

Pametno stikalo Sonoff MINI R2

Pametno Wi-Fi stikalo Sonoff MINI R2 vam daje še več možnosti za upravljanje vašega pametnega doma. Kljub svoji majhnosti navduši z zmogljivim delovanjem. Omogoča vam upravljanje naprav z glasom ali aplikacijo, zahvaljujoč načinu DIY pa jo lahko še bolje prilagodite svojim potrebam. Omogoča tudi priklop zunanjih stikal. Zagotavlja varnost uporabe in je zelo enostaven za namestitev.

Deluje v različnih konfiguracijah

Naprava lahko deluje z različnimi vrstami zunanjih stikal, kot sta SPDT ali NC/NO. Zaradi majhne velikosti ga lahko namestite v različne vrste stikalnih omaric. Prav tako je združljiv z evropskim standardom. Primeren je za konfiguracijo stopniščnih stikal ali vratnih stikal. MINI R2 odlično deluje tudi z osvetlitvijo. Naslednji način naredi svetlobo popolnoma združljivo s stenskim stikalom.

Aplikacija, ki vam olajša življenje

Želite dodatne možnosti? Uporabite aplikacijo eWeLink in upravljajte svoje naprave na daljavo. Ustvarite jim lahko tudi stroge urnike dela. Še več, Sonoff MINI R2 je združljiv z Amazon Alexa in Google Assistant, tako da lahko svojo pametno opremo upravljate tudi z glasovnimi ukazi. Ustvarite lahko tudi napredne pametne scene.

Delite nadzor

To še ni konec možnosti, ki vam jih ponuja aplikacija. Izbrane naprave lahko delite z drugimi člani gospodinjstva, da bodo tudi oni lahko uživali v njihovem priročnem daljinskem upravljalniku. Delite nadzor s svojo družino ali prijatelji – cenili bodo možnost upravljanja pametnih naprav s svojih pametnih telefonov.

Še več možnosti z načinom DIY

Nekoliko bolj napredni uporabniki lahko stikalo Sonoff dodatno prilagodijo svojim pričakovanjem. Poseben DIY način vam omogoča, da uporabite REST API za povezavo MINI R2 z vašim že obstoječim sistemom za upravljanje pametnega doma.

Uživajte v varni uporabi

Sonoff MINI R2 je varen za uporabo, kar potrjuje certifikat ANATEL. Izdelek je opravil tudi 2KV teste. Še več, vrata S1 in S2 so označena s sivo, da se spomnite, da jih ne smete povezovati z močnim tokom. Zunanja antena stikala je nameščena znotraj stikala za izboljšanje delovanja in varnosti naprave.

Znamka Sonoff
Model MINIR2
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Vnos AC 100-240 V 50/60 Hz 10 A Maks.
Izhod AC 100-240 V 50/60 Hz 10 A Maks.
Material PC V0
Velikost 42,6x42,6x20 mm
Cached: Sun, 28 Apr 2024 05:34:39 GMT