VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametno Wi-Fi stikalo WiFi Sonoff Dual R3 Lite

Pametno Wi-Fi stikalo WiFi Sonoff Dual R3 Lite

ID: 21122342
22,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Na voljo še 1 ponudba od 44.14 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametno Wi-Fi stikalo WiFi Sonoff Dual R3 Lite

 

Sonoff Dual R3 Lite inteligentno stikalo

Priročno upravljanje razsvetljave ali samodejnih senčil. Pametno stikalo Sonoff Dual R3 Lite vam omogoča 2-smerni nadzor izbranih naprav in omogoča ustvarjanje delovnih urnikov prek aplikacije. Združljiv je tudi z glasovnimi asistenti Amazon Alexa in Google Home. Deluje tudi z drugimi izdelki Sonoff, kot je na primer LED trak L2, in je izjemno vzdržljiv.

Veliko uporab

Stikalo lahko služi kot inteligentni krmilni modul za 100-240V AC motor. Zaradi tega je med drugim idealen za upravljanje avtomatskih zaves, električnih rolet, markiz, garažnih vrat ali celo električnega žara. Uspešno ga lahko uporabite tudi za nadzor razsvetljave.

Razporedite svoje delo

Prilagodite preklopne povezane naprave, da bodo ustrezale vašemu dnevnemu urniku. Izdelek vam omogoča izdelavo podrobnih urnikov dela. Si želite, da vas zjutraj prebudijo prvi sončni žarki? Nastavite rolo, da se samodejno dvigne ob določenem času. Lahko celo prilagodite odstotek zaves, ki se odprejo!

Daljinec

Preden ste odšli od doma, niste zagrnili zunanjih žaluzij in je začelo deževati? Ni problema - samo sezite po telefonu! Aplikacija omogoča daljinsko upravljanje naprav, povezanih s stikalom. Z le nekaj kliki jih lahko zaženete, izklopite ali prilagodite parametre.

Zagotovite si edinstveno vzdušje

Stikalo Dual R3 Lite je združljivo tudi z drugimi izdelki Sonoff. Ustvarite lahko na primer inteligentno sceno, ki bo ob vklopu zagrnila žaluzije, vklopila L2 LED trak in spremenila barvo osvetlitve. Na ta način lahko hitro spremenite vzdušje v prostoru!

Glasovno upravljanje

Ni vam več treba vsakič poseči po telefonu ali se premakniti s sedeža, da upravljate svoje naprave. Switch je združljiv z Amazon Alexa in Google Assistant, kar pomeni, da ga lahko upravljate z glasom. S preprostim ukazom lahko zaprete žaluzije ali prižgete luči!

2-smerni nadzor

Želite imeti možnost nadzora razsvetljave s stikalom ne samo v nadstropju, ampak tudi v prvem nadstropju? Brez problema! Dual R3 Lite podpira dvosmerno upravljanje, tako da lahko prosto uporabljate naprave po svoji izbiri. Prižgite luč, ko se želite povzpeti po stopnicah, in ugasnite, ko ste na vrhu. Nič več vam ni treba navigirati v temi!

Znamka Sonoff
Model Dual R3 Lite
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Uporovna obremenitev 2200 W / 10 A za vsako skupino, 3300 W / 15 A skupaj
DIN letev 35 mm
Vhod / izhod AC 100-240V 50/60Hz
Obremenitev motorja 10-240 W / 1 A
Material PC V0
Dimenzije 54 x 49 x 24 mm
Delovna temperatura -10-40°C
Cached: Fri, 03 May 2024 09:34:44 GMT