VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiAlarmni sistemiPametno Wi-Fi stikalo za nadzor temperature in vlažnosti Sonoff THR316 TH Origin

Pametno Wi-Fi stikalo za nadzor temperature in vlažnosti Sonoff THR316 TH Origin

ID: 20628320
14,06 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 19.30 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametno Wi-Fi stikalo za nadzor temperature in vlažnosti Sonoff THR316 TH Origin

 

Pametno stikalo za nadzor temperature in vlažnosti Sonoff THR316 TH Origin

Sonoff THR316 je 16 A rele, ki bo našel svojo uporabo v notranjih bazenih, vinarjih ali terarijih. Dobro se bo obnesel tudi za ogrevanje doma, namakalne sisteme ali rastlinjake. Izdelek deluje s senzorji temperature in vlažnosti. Ustvarite lahko tudi urnike iz aplikacije in uporabite samodejni način.

Združljiv

Rele Sonoff podpira naprave z visoko porabo energije, na primer talno ogrevanje. Poleg tega vam priključek RJ9 4P4C omogoča povezavo izdelka z drugo opremo. Odvisno od priključenega senzorja lahko nadzorujete temperaturo, s pomočjo hermetičnega senzorja DS18B20, vlažnost (SI7021) ali vlažnost tal, kar omogoča senzor MS01. Izdelek deluje tudi z Home Assistant in IFTTT za večjo svobodo uporabe.

Daljinec

Izdelek vam omogoča daljinsko upravljanje naprav prek aplikacije eWeLink. Iz njega lahko napravo vklopite/izklopite ne glede na to, kje ste. Poleg tega je mogoče nastaviti časovnik ali urnik, 8 razpoložljivih programov pa vam bo omogočilo, da prilagodite delovanje THR316 in prihranite denar na računu za elektriko. Izdelek je združljiv tudi z Amazon Alexa in Google Assistant. Poleg tega lahko s podporo za LAN stikalo uporabljate tudi, ko dostop do omrežja začasno ni na voljo.

Ostanite na tekočem

Pametno stikalo Sonoff spremlja temperaturo in vlažnost v realnem času. Če se oprema vklopi/izklopi ali naprave dosežejo nastavljeno vrednost, boste o tem obveščeni prek aplikacije. Preklop lahko avtomatizirate tudi s pametnimi napravami, na primer pametnimi vtičnicami ali grelniki. To še ni vse! Aplikacija omogoča tudi ogled zgodovine temperature in vlažnosti v obliki grafikona po urah, dnevih in mesecih. In zgodovinske podatke za zadnjih 6 mesecev lahko izvozite v formatu xlsx.

Premišljen dizajn

Pametno stikalo Sonoff THR316 odlikuje skrbno premišljen dizajn. Izdelek ima velik gumb, s katerim vklopite/izklopite napravo. Priložena montažna letev vam omogoča enostavno pritrditev naprave na želeno mesto, ščit na sprednji strani pa zagotavlja varnost. Poleg tega izboljšan sistem ožičenja ščiti pred kratkimi stiki.

Varnost uporabe

Stikalo uporablja visokokakovostne materiale, ki izpolnjujejo zahteve UL in RoHS. Narejen je iz ognjeodpornega osebnega računalnika in zahvaljujoč skrbno premišljeni zasnovi ga lahko varno uporabljate v neugodnih vremenskih razmerah, na primer nevihtah. Še več, konektor RJ9 4P4C zagotavlja stabilno in zanesljivo povezavo.

Vključeno

  • pametno stikalo
  • montažna tirnica
  • navodila
Proizvajalec Sonoff
Model THR316
barva bela
Material PC V0
Napetost 100-240V ~50/60 Hz 16A maks
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Dimenzije 98 x 54 mm
Cached: Mon, 29 Apr 2024 13:17:07 GMT