VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobDodatki za nego zobPanasonic nastavek ER-CTB1-A301 Multishape ščetka

Panasonic nastavek ER-CTB1-A301 Multishape ščetka

ID: 20599289
-13 %
29,99 €
25,99 €
Prihranek  4,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TradinQ
Na voljo še 3 ponudbe od 38.31 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Panasonic nastavek ER-CTB1-A301 Multishape ščetka

 

ER-CTB1-A301

Vaša dnevna rutina ne vključuje samo nege dlak na obrazu in telesu, temveč tudi zob. Na voljo je nastavek za sonično zobno ščetko ER-CTB1, ki ga lahko kombinirate z ročnikom MULTISHAPE. Komplet zobne ščetke vključuje čep in dve različni glavi ščetke: glavo ščetke Multi-Fit in glavo ščetke Extra Fine. Oba zagotavljata temeljito čiščenje zahvaljujoč tehnologiji zvočnih vibracij.

4.171 / 5.000
Rezultati prevajanja
Temeljito čiščenje zob zahvaljujoč tehnologiji zvočnih vibracij
Tehnologija soničnih vibracij zagotavlja temeljito čiščenje in omogoča hitrost ščetkanja, ki je ni mogoče doseči s klasično ročno zobno ščetko. Zaradi tega je ta električna zobna ščetka nepogrešljiva pri vaši vsakodnevni negi. Zmanjša obremenitev vaših zob in dlesni ter hkrati zanesljivo odstrani zobne obloge iz žepkov dlesni.

Temeljito čiščenje z večnamensko glavo ščetke
Multi-fit glava ščetke ima edinstveno obliko s trikotnimi ščetinami. Prodrejo tudi v medzobne prostore in temeljito očistijo celotno zobno površino.

Izjemno fine ščetine – za enostavno čiščenje žepkov na dlesni

Brez napora očistite žvečilne žepe
Zobna ščetka z idealno velikostjo ščetin za čiščenje obzobnih žepov je obvezna. ER-CTB1 ima izjemno fine ščetine s premerom le 0,02 mm, ki nežno prodrejo v obzobne žepke ter jih očistijo in zaščitijo.

Sega 3 mm globoko v obzobne žepke
3 milimetre dolge konice ščetin dosežejo optimalno globino dlesninih žepkov tudi pri občutljivih zobeh in dlesnih, ne da bi jih po nepotrebnem dražile. V kombinaciji z zvočnimi vibracijami to omogoča učinkovito, a nežno odstranjevanje zobnih oblog in bakterij.
Združljivo z ročniki in začetnimi kompleti MULTISHAPE
ER-CTB1 se lahko uporablja v kombinaciji z ER-CBL1 (ročnik z litij-ionsko baterijo) in ER-CBN1 (ročnik z nikelj-metal-hidridno baterijo).* Uporablja se lahko tudi kot dodatek k ročnikom lahko uporabite začetne komplete ER-CKL1 (Li-Ion) ali ER-CKN1 (Ni-MH).
Nastavek za zobno ščetko v kombinaciji z ročnikom z litij-ionsko baterijo ima čas delovanja do 110 minut** s časom polnjenja le eno uro.
* Ročniki se prodajajo ločeno.
** Za suho uporabo in največjo delovno temperaturo 20-30 °C, z uporabo ER-CBL1.
Najdaljši čas delovanja pri uporabi ER-CBN1 je približno 70 minut.

Enostavno čiščenje
Za vsakodnevno higiensko čiščenje lahko krtačo enostavno odstranite iz nastavka in jo operete pod tekočo vodo.

Pomembno vedeti
nadomestne glave ščetk
Za komplet zobne ščetke MULTISHAPE lahko izbirate med 2 različnima nadomestnima glavama ščetke*:

Večnamenske glave ščetk ER-6CT01 in izredno fine glave ER-6CT02 so na voljo v kompletih po 4 nadomestne glave. Glave zobnih ščetk je priporočljivo zamenjati vsake tri mesece.

Pri zamenjavi glave ščetke ni treba zavreči nastavka za glavo zobne ščetke (nastavek NI vključen v pakete nadomestnih ščetk).

Idealno za na pot
Sistem MULTISHAPE je vsestranski in ima vrsto različnih nastavkov. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi in ??odstranljivim nastavkom lahko sistem hitro pospravite in je zato idealen tudi za na pot. Zaščitni pokrovčki, ki so priloženi glavam zobnih ščetk MULTISHAPE, zagotavljajo maksimalno higieno.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za nego zob
nastavek za ščetko
Cached: Sun, 28 Apr 2024 22:43:22 GMT