VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PETG Filament UNSET 1KG

ID: 20446784
15,38 €
Moşnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTrşnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: AZUREFILM d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Barva filamenta: Unset
Diameter filamenta: 2.85 mm
TeÅŸa filamenta: 1000g
Blagovna znamka: AzureFilm

Izberi enako kvaliteto filamenta, vendar v njegovi ekoloÅ¡ki in bolj ugodni različici. Barva je odvisna od odtenkov prvotnih materialov, zato bo tvoj odtenek vedno znova unikatno presenečenje! 

 

UNSET filamenti so izdelani iz odvečnih materialov, ki nastanejo med proizvodnjo ali pa filamentov, ki niso ustrezali prvotnim standardom (npr. rahlo drugačen barvni odtenek kot predvideno). Vsi UNSET filamenti imajo popoln diameter in so enake kvalitete kot ostali PETG filamenti.   

Posebnost UNSET je tudi unikatna barva, ki je odvisna od razmerja barv prvotnih materialov. Lahko gre za malo drugačen odtenek katerekoli barve iz naše ponudbe, zato so popolna izbira za tiste, ki jim je vseeno, s kakšnimi barvami ustvarjajo ali pa tiste, ki imajo radi presenečenja.

Podatki testnega naprintanega vzorca:

  3D printer: Creality Ender 3

  Infill: 20 %

  Nozzle temperature: 230 °C 

  Slicer: Cura 

  Shells: 2 

  Bed temperature: 80 °C 

  Nozzle: 0,4 mm 

  Layer height: 0,2 mm 

  Print speed: 50 mm/s 

Priporočene nastavitve:
Nozzle temperature: 220–240°C
Heated bed: Recommended 60-80°C
Print speed: 50–100 mm/s
Build platform: Glass bed, Kaptontape, Blue tape.

Dostop do vseh tehničnih listov najdete tukaj.

PETG (polietilen tereftalat) filament je plastična nit, ki zdruÅŸuje lastnosti ABS filamenta (trden, temperaturno odporen, izjemno trpeÅŸen) in PLA filamenta (enostaven za tiskanje). Zaradi teh lastnosti je PETG filament za 3D tiskanje zelo priljubljen. Je okolju prijazen in se lahko po uporabi reciklira. Prav zaradi odlične kemijske stabilnosti je PETG material, ki izpolnjuje vse zahteve Evropskega parlamenta in Sveta o umetnih snoveh v stiku z ÅŸivili in zdravili. Najdemo ga v plastenkah za vodo, v  oblačilih in posodah za hrano.

Naš PETG filament je izjemno vzdrşljiv, trden in brez vonja. Je odličen filament, ki zdruşuje kombinacijo trdnosti in fleksibilnosti, zato se uporablja tudi za izdelavo mehanskih izdelkov v robotiki. Ker ima izjemno minimalno stopnjo krčenja in upogibanja, je idealen za tiskanje velikih izdelkov. Gre za material, ki ga odlikuje poseben lesk, zato se uporablja tudi za 3d tiskanje dekorativnih izdelkov.

Za dobre rezultate morate tiskati pri temperaturi 220–240°C, tiskalno mizo pa segreti na 80–90°C. Upoštevajte, da se temperaturno območje tiskalnega platforme lahko nekoliko razlikuje glede na uporabo drugih tiskalnikov.

Prednost PETG materiala je, da je močen in zelo enostaven za tiskanje; ne potrebujete 3D tiskalnika z ohišjem, hitrost tiskanja pa je primerljiva s tiskom PLA filamenta. PETG material ima odlično nosilno strukturo zaradi trdnosti, ki poskrbi, da se plasti med tiskom odlično oprimejo, posledično pa so izdelki strukturno močni in odporni na mehanske vplive.

✅ Prilagodljiv

✅ Močen

✅ VzdrÅŸljiv

✅ Enostaven za tiskanje

❌ Občutljiv na vlago

❌ Površine se zlahka praskajo

Moč: visoka| Prilagodljivost: Srednja | Obstojnost: visoka

Teşavnost uporabe: Nizka | Krčenje/upogibanje: minimalno

Topno: Ne | Varnost hrane: Azurefilm PETG je varen za hrano (tukaj je certification )

 

Cached: Mon, 29 Apr 2024 14:03:57 GMT