VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Tobogan za žogice, 110 delov

ID: 20918302
22,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BrezProblema.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tobogan za žogice, 110 delov

 

Intelektualna zabava je ena najzanimivejših dejavnosti, ki nam s spodbujanjem razmišljanja, analiziranjem in iskanjem različnih rešitev omogoča oblikovanje novih konceptov. Steza z žogo je interaktivna igrača, ki zagotavlja veliko ur zabave za vsakega otroka. To bo tudi pravi argument, da čim več časa preživite s svojimi otroki, skupaj iščete rešitve in skupaj uživate v doseženih uspehih.



110 ELEMENTOV - 110 elementov vam omogoča ustvarjanje različnih konfiguracij prog, edina omejitev pa je vaša domišljija.

VKLJUČENIH JE 30 ŽOGIC - zaradi različnih možnosti povezovanja posameznih elementov je izziv resnično razburljiv. V kompletu je 30 žogic, za katere lahko konfigurirate atraktivne poti.

TRIDIMENZIONALNO (3D) – možnost ustvarjanja proge, po kateri se žogice premikajo v vse smeri.

INTUITIVNA ZABAVA - vsi elementi se preprosto povežejo med seboj in enostavno prilagodijo, kar omogoča hitro spreminjanje postavitve steze in tako zagotavlja veliko trenutkov razburljive zabave.

SPECIFIKACIJA – barva: večbarvna; material: plastika; število elementov 113; dimenzije: 36 x 20 x 35 cm; teža: 535 g; teža v paketu: 683 g



PREDNOSTI

✓ zabava za otroke
✓ urjenje potrpežljivosti in vztrajnosti
✓ razvoj fine motorike
✓ spodbuja ustvarjalnost
✓ razvoj logičnih sposobnosti


Cached: Sat, 27 Apr 2024 02:45:33 GMT