Išči

Platinum Hydro Whey, 1590 g

ID: 20496867-c560071
89,99 €
Okus
vanilija
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 12.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Polleo Sport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Platinum Hydro Whey je tudi ultra čist, saj je v celoti izdelan iz hidroliziranih izolatov sirotkinih beljakovin. Torej brez odvečne maščobe, holesterola in laktoze, ki bi upočasnili vaš napredek.Platinum Hydro Whey, 1590 g - Vanilla - S hidrolizo beljako

 

S hidrolizo beljakovin v tej premium formuli smo ustvarili sirotkine beljakovine z doslej najhitrejšim delovanjem. Hidroliza razbija večje beljakovine v manjše enote, da jih lahko vaše telo hitreje absorbira, kar omogoči vašim mišicam, da si hitreje opomorejo in rastejo. Za nadaljnje povečanje učinkovitosti smo dodali ACTITOR peptide, prebavne encime in mikronizirani BCAA. Platinum Hydro Whey je tudi ultra čist, saj je v celoti izdelan iz hidroliziranih izolatov sirotkinih beljakovin. Torej brez odvečne maščobe, holesterola in laktoze, ki bi upočasnili vaš napredek.

1 merica vsebuje:

  • ACTITOR peptide
  • Beljakovine: 30g
  • BCAA: 8,8g
  • Laktoza: 0g
  • Sladkor: 0g

Najhitrejše, najčistejše in najbolj napredne beljakovine sirotke, ki so bile kadarkoli razvite - 100% hidroliziran izolat sirotkinih beljakovin.

To je beljakovina z izjemno visoko biološko izkoriščenostjo, ki v eni dozi prinaša neverjetnih 8,8 g BCAA in celoten spekter aminokislin v količinah, kot nikoli doslej v enem proteinskem produktu. Platinum Hydro Whey je naš najnaprednejši protein doslej. Optimalno formulo smo dopolnili s kazeinom in sirotko, ter s tem ustvarili najbolj prodajano sirotko (100% Whey Gold Standard) na svetu. Platinum Hydro Whey je izdelek brez konkurence, je preprosto najboljši in najčistejši.

Uporaba:

Priporočljivo je, da se pije kot prvi obrok po vadbi. 1 merico (39g) zmešajte z vodo (zaradi boljše absorpcije) ali mlekom z nizko vsebnostjo maščob (za okus) v shakerju.

Če želite, lahko dodate ogljikove hidrate (glukoza ali Vitargo) za boljši anabolični učinkek in polnjenje glikogene rezerve. Lahko se uporablja kot prvi obrok zjutraj, zmešan v nemastno mleko z žitaricami.

Video:

Sestava:

Pakiranje:

  • 1590 g
Tehnične podrobnosti
Gluten
lahko vsebuje sledi
Namen
multisport
Okus
vanilija
Cached: Mon, 06 May 2024 23:56:39 GMT