Išči

Playmobil Dinos Dino Robot 70928

ID: 20395671
51,28 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 4 ponudbe od 57.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Playmobil Dinos Dino Raketomet 70929 Z novimi igralnimi kompleti za DINO RISE lahko otroci postanejo junaki lastne velike avanture z dinozavri. Številne vznemirljive igralne funkcije okoli Dino Mine zagotavljajo

 

Playmobil Dinos Dino Robot 70928

Z novimi igralnimi kompleti za DINO RISE lahko otroci postanejo junaki lastne velike avanture z dinozavri. Številne vznemirljive igralne funkcije okoli Dino Mine zagotavljajo velikansko zabavo skupaj s predano ekipo ljudi in dinozavrov.

Najnovejši bojni stroj Comet Corp se približuje. S tem robotom poskušata Ludmilla in Ralph s čisto tehnologijo premagati živalsko moč dinozavrov. Robo-Dino je oborožen z dvema izstrelkoma in močnim katapultom. Oboje lahko hitro in enostavno skrije v svoj oklep in ju po potrebi izvleče pripravljena za boj. Predvsem je izredno nevaren katapult na hrbtu, s katerim lahko bliskovito katapultira žogice z bodi v zrak. Toda glavni strateg Jaden iz Team Dino Rise se ne boji robo-dina in stoji na poti bojnemu stroju.

Komplet vključuje Jadena iz ekipe Team Dino Rise, rudarja, dva velociraptorja, robotskega dinosaura, dva tristrelna topa, žoge z bodi in številne druge dobrote za razburljiv boj dino proti stroju.

Igrača ni primerna za otroke do 3 let.

 

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
49
Cached: Tue, 07 May 2024 17:16:49 GMT