Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračePlaymobil Dinos Rušilni vrtalni stroj 70927

Playmobil Dinos Rušilni vrtalni stroj 70927

ID: 20395686
71,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 3 ponudbe od 84.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Playmobil Dinos Dino Robot 70928 Z novimi igralnimi kompleti za DINO RISE lahko otroci postanejo junaki lastne velike avanture z dinozavri. Številne vznemirljive igralne funkcije okoli Dino Mine zagotavljajo veli

 

Playmobil Dinos Rušilni vrtalni stroj 70927

Z novimi igralnimi kompleti za DINO RISE lahko otroci postanejo junaki lastne velike avanture z dinozavri. Številne vznemirljive igralne funkcije okoli Dino Mine zagotavljajo velikansko zabavo skupaj s predano ekipo ljudi in dinozavrov.

V rudarskem svetu se mora novim razmeram prilagoditi tudi zahrbtna ekipa Comet Corporation. Z vrtalnim vozilom se Ludmilla in Ralph odpravita skozi rove rudnika Dino in iščeta izvor lave. Ko se rudniški goseničar premika, se premikajo pogon gosenice in stranske vrtalne glave. Pobrano kamenje je mogoče pobrati in odpreti s prijemalnimi rokami goseničarja. Vsak kamen vsebuje energijski kamen, ti so shranjeni v shrambi pod pokrovom. Če se ekipa Dino Rise približa, se bosta Ludmilla in Ralph borila z dvema delujočima dvojnima topovoma.

Komplet vključuje zlobneža Comet Corporation Ludmillo in Ralpha ter rudarja, vrtalni tovornjak z grabeži, štiri energijske opeke, dve opeki za skrivanje energijskih opek, dva dvojna topa, štiri izstrelke in veliko več dodatkov za akcijske avanture z dinozavri.

Igrača ni primerna za otroke do 3 let.

 

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
49
Cached: Wed, 08 May 2024 02:23:02 GMT