Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračePlaymobil Novelmore Trgovska kočija 70903

Playmobil Novelmore Trgovska kočija 70903

ID: 20395676
87,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Na voljo še 1 ponudba od 122.66 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Playmobil Novelmore Zmajev Napad 70904 V Novelmoru postaja vroče! Knights of Novelmore se spopadajo z razgretimi Burnham Raiders v napadu Fire Dragon. Noge ognjenega zmaja lahko posamično premikate, krila pa nastavite v

 

Playmobil Novelmore Trgovska kočija 70903

Čarovnik Armator potuje po prostranih deželah Novelmore v svoji skrivnostni trgovski kočiji, ki jo vleče čarobna vprega konj. Kot pravemu trgovcu je Armathorju vseeno, s kom posluje. Je nevtralen v poravnavi in ​​trguje z vsemi stranmi v Novelmore, dokler so kovanci pravi. Osebne stvari pospravi pod kovček. Poleg pisanega nabora trgovskega blaga ima Armathor tri zelo posebne predmete: požarno sekiro Burnham Raiderjev, načrt Daria DaVanca in čarobno kristalno lobanjo iz globin Sal'ahari Sands.

Ti predmeti so skriti v čarobni skrinji pod kočijo. Če vedro z vodo na nasprotni strani pritisnete navzdol in prostor istočasno znova odprete, predmeti so izginili kot po čarovniji. In tudi trgovski čarovnik ni brez obrambe: če pokriti del kočije potisnete navzgor, se prikaže skriti top. Armator uporablja to, da se brani pred roparji.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
98
Cached: Tue, 07 May 2024 14:27:16 GMT