Išči

POCO F5 PRO, 12+256GB BLACK

ID: 20755739
579,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ELKOtex
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

POCO F5 Pro je zasnovan tako, da navduši vse ljubitelje tehnologije in video iger! Naprava je opremljena z mamljivim zaslonom WQHD+ 120Hz AMOLED, ki je dvakrat jasnejši od zaslona FHD, tako da lahko vidite vsako podrobnost, ne glede na to, ali gledate video vsebino ali igrate igre!

 

POCO F5 Pro je zasnovan tako, da navduši vse ljubitelje tehnologije in video iger! Naprava je opremljena z mamljivim zaslonom WQHD+ 120Hz AMOLED, ki je dvakrat jasnejši od zaslona FHD, tako da lahko vidite vsako podrobnost, ne glede na to, ali gledate video vsebino ali igrate igre! Ta vodilni zaslon je najsvetlejši zaslon v seriji POCO s 1400 niti in 16000 stopnjami svetlosti! Z zatemnitvijo 1920Hz PWM je veliko bolj udoben za vsakodnevno uporabo socialnih omrežij, branje ali brskanje! Zaslon POCO F5 Pro podpira 3D barvno preslikavo za optimalno prilagoditev barv. Med drugim ima POCO povsem nov super dotik, ki ga je sam razvil za najbolj strastne igralce, da bo vsaka igra izjemno gladka in natančna!
Z zmogljivim Snapdragon® 8+ Gen 1, naprednim 4 nm 5G procesorjem TSMC in naborom navodil Armv9 prinaša POCO F5 Pro vrhunsko zmogljivost in znatne izboljšave pri porabi energije! Večje izboljšave pri porabi energije ponujajo še enostavnejšo in bolj gladko izkušnjo pri igranju iger ali snemanju HD videoposnetkov! Za zmanjšanje pregrevanja med igranjem je na voljo novejša tehnologija LiquidCool Technology 2.0 podjetja POCO. z veliko parno komoro 5000 mm2 in funkcijo FEAS 2.2, ki lahko prilagodi moč procesorja za doseganje nižje porabe energije!
POCO F5 Pro je opremljen tudi z vrsto nadgradenj, vključno s hitro, a tiho kamero za še boljšo vizualno izkušnjo! Sijajna kamera s 64 milijoni slikovnih pik podpira tudi snemanje videa 8K s sistemoma OIS in EIS, ki ponujata novo raven zmožnosti snemanja in sledenja gibanju. Fotografije bodo posnete bolje kot kdaj koli prej z visoko ločljivostjo in širokim barvnim razponom P3! Velika in dolgotrajna baterija s 5160 mAh lahko zdrži cel dan in je na voljo z več načini hitrega polnjenja – medtem ko jeste obrok, bo 67 W turbo polnjenje vašo napravo napolnilo do 50 % v samo 15 minutah, in Naprava podpira tudi 30W brezžično polnjenje!

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
16,9 cm (6,67")
Kapaciteta shrambe (GB)
256
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
12
Barva
črna
Ločljivost glavne kamere [MP]
64
Ločljivost sprednje kamere [MP]
16
Kapaciteta baterije [mAh]
5160
Dual SIM
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Garancija v letih
2
Cached: Thu, 02 May 2024 16:37:18 GMT