Išči
Big BangIzdelkiDomKopalnicaDodatki za kopalnicoPodloga za prhanje Nedrseče preproge za prhanje s priseski 53 x 53 cm Kvadratne nedrseče preproge za prhanje Podloga za kad za prhanje Prozoren vložek za podlogo za prhanje Podloga za prhanj

Podloga za prhanje Nedrseče preproge za prhanje s priseski 53 x 53 cm Kvadratne nedrseče preproge za prhanje Podloga za kad za prhanje Prozoren vložek za podlogo za prhanje Podloga za prhanj

ID: 21133145
-39 % Novo
50,18 €
30,37 €
Prihranek  19,81 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nedrseča podloga za prhanje s priseski: nedrseča podloga ima 169 priseskov za močan oprijem, enostavno pritrditev na tla s priseski z nekaj vode, ki se tako močno prilepijo, brez zdrsa. Zagotavlja lahko odlično zaščito za otroke in starejše.

Visokokakovostna izdelava z masažno zasnovo stopal: ta podloga je izdelana iz okolju prijaznega in varnega PVC materiala brez strupenih snovi, trpežna, brez vonja. Zgornji del preproge je teksturiran za mehko in udobno masažo, uživajte v prijetnem prhanju z udobno preprogo.

Antibakterijska preproga za tuširanje z luknjami: preproga ima veliko lukenj, ki omogočajo odtekanje vode zelo dobro in se ne kopičijo. To naredi vašo podlogo suho, ščiti površino pred plesnijo in rastjo drugih bakterij.

Super velikost: 53 x 53 cm, zagotavlja odlično pokrivnost. Po uporabi se podloga dobro spere in zelo hitro posuši. Podloga je idealna za strojno pranje, pralna v pralnem stroju do 30 C.

Široka uporaba: nedrseča podloga ima pribl. 169 priseskov za dodatno stabilnost na gladkih, čistih površinah. Ta nedrseča podloga je odlična izbira za dom, tuš, kopalnico, kuhinjo, telovadnico in drugo.

Cached: Thu, 02 May 2024 02:26:23 GMT