Išči
Big BangIzdelkiDomKopalnicaDodatki za kopalnicoPodloga za tuširanje nedrseča 53x53 cm kvadratna protizdrsna podloga za tuširanje s priseskom (zelena)

Podloga za tuširanje nedrseča 53x53 cm kvadratna protizdrsna podloga za tuširanje s priseskom (zelena)

ID: 21133144
-39 % Novo
56,75 €
34,35 €
Prihranek  22,40 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nedrseča - Nedrseča podloga za prhanje ima na dnu 165 nedrsečih protizdrsnih priseskov za optimalen oprijem. Zgornji del kvadratne tuš preproge je oblikovan s posebno protizdrsno teksturo!

Hitro odvajanje - Nedrseča tuš preproga ima 144 drenažnih lukenj za hitro odvajanje odpadne vode. Zelo velike luknje v tuš preprogi omogočajo optimalno kroženje in odtekanje vode – ne glede na to, kje je odtok! Ohranja vaše podloge za tuširanje suhe in čiste.

Visokokakovosten material - Otroška tuš preproga je antibakterijska in odporna proti plesni ter izdelana iz visokokakovostnega vinila brez alergenov. Nedrseča podloga je brez lateksa, brez vonja in BPA, brez ftalatov ali mehčalcev, primerna za vse odrasle, otroke, starejše ali nosečnice.

Enostavno čiščenje - nedrseča prha vložek pladnja lahko takoj po uporabi očistite s prho. Prav tako je pralen v pralnem stroju. Prosimo, ne uporabljajte na strukturiranih, neravnih in nečistih površinah.

Opozorilo! Izogibajte se padcem - Pred vsako uporabo zavarujte priseske. Vložek za tuš se prilepi samo na čiste, gladke površine. NI ZA UPORABO NA TEKSTURIRANIH, S PLOČICAMI ALI NEGLADKIH POVRŠINAH.


Cached: Thu, 02 May 2024 10:25:53 GMT