VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereDodatkiPolnilec za 3 baterije + 3 dodatne baterije za GoPro Hero 11/10/9

Polnilec za 3 baterije + 3 dodatne baterije za GoPro Hero 11/10/9

ID: 20523678
70,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GoSport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Priročno shranite in napolnite do 3 baterije za GoPro Hero 9 / Hero 10 / Hero 11 hkrati. Zdaj je to mogoče! Prenosni 3-mestni polnilnik Telesin vas bo presenetil s svojo zmogljivostjo in varno uporabo.

 

Priročno shranite svoje dodatke

Iščete način za udobno, a varno shranjevanje dodatkov za GoPro Hero 11/10/9? Polnilec Telesin vam bo zagotovo prišel prav! Izdelek je zasnovan za namestitev do 3 baterij hkrati. Vanj lahko shranite tudi 2 pomnilniški kartici. Ta praktična naprava vam bo olajšala vzdrževanje baterij.

Hitro polnjenje 3 baterij hkrati

S Telesinom lahko vaša kamera v kratkem času spet deluje. Polnilnik podpira hitro polnjenje 2,4 A. To pomeni, da lahko napolni vse 3 baterije v samo 2,5 urah! Naprava je opremljena z vhodom USB-C. Za priključitev na vir napajanja vam ni treba uporabljati dodatnih adapterjev - uporabite samo priloženi kabel!

Preprosto je preverite stanje nalaganja

Ni se več treba spraševati, kakšno je stanje vaših baterij. Polnilnik Telesin je opremljen s 3 barvnimi indikatorji, ki vam bodo zagotovili najpomembnejše informacije. V stanju pripravljenosti svetijo modro. Ko se obarvajo rdeče, to pomeni, da je polnjenje v teku. Rumena kaže, da se baterije nanašajo na polnjenje in zelena označuje, da so že ponovno pridobile polno moč. Vse kar morate storiti je, da pogledate!

Priložene 3 zmogljive baterije

Snemajte še dlje in ustvarite na tone ustvarjalne vsebine. V kompletu boste našli 3 baterije Telesin, ki so popolnoma združljive s kamerama GoPro Hero 11/10/9. Pozabite na pojavna okna in napake! Zdaj lahko brez skrbi pripravite naslednje izvirne videoposnetke. S Telesinom boste pridobili zaupanje, da vam kamera ne bo ugasnila in da vam bo služila v najbolj kritičnem trenutku!

Varna uporaba

Proizvajalec je poskrbel tudi, da vam ni treba skrbeti, da bi hitro poškodovali polnilnik ali vanj vložene baterije. Naprava je med drugim zaščitena pred prenapetostjo, pretokom, kratkim stikom in pregrevanjem. Ohišje je izdelano iz robustnega, ognjevarnega materiala. Tako celovita zaščita pomeni, da lahko svoje GoPro baterije napolnite brez skrbi!

Izboljšan design

Polnilec je zasnovan tako, da vam zagotavlja največje možno udobje. Ima neverjetno prijetno teksturo, zaradi svoje kompaktne velikosti pa ga lahko vedno nosite s seboj. Z lahkoto ga pospravite v torbo ali nahrbtnik! Protizdrsne blazinice zagotavljajo stabilnost naprave, magnetna zasnova pokrova pa omogoča enostavno odpiranje in zapiranje. Še več, predelki za pomnilniške kartice so izdelani iz trpežnega silikona za varno shranjevanje.

V škatli

  • Polnilec za 3 baterije
  • 3x Telesin baterija za GoPro Hero 11/10/9
  • USB-C kabel

Specifikacije

Znamka Telesin
Model GP-BNC-902
Teža 68.31g
Dimenzije 105x56x124mm
Kompatibilnost GoPro Hero 11/10/9
Vhod 5V-2.4A
Izhod 4.4V 800mA x3
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta dodatka za kamere
torba
Cached: Sun, 28 Apr 2024 09:45:09 GMT